Yay Burç Yorumları 22 Mart 2022

Yay burcunun 22 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 22 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunun 22 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 22 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir gün boyunca çocuklarla takılabilecek misin bir bak. Şu anda devam eden çocuksu bir havanız var, bu yüzden kendinizi onların dünyasına gerçekten kaptırabileceksiniz.


22 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün çocuklarla vakit geçirin ve kendinizin daha aptal bir yanını keşfedeceksiniz.


22 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün astro-havası sizi bir adım geri atmaya ve kişisel ihtiyaçlarınızı, özellikle de bir başkası, Yay için fedakarlık yapanlarınız üzerinde düşünmeye çağırıyor. Örneğin, ay dönüştürücü Akrep burcuna ve sizin gizli on ikinci kapanış evinize, rüyalara ve perde arkasındaki her şeye dönüşmeden önce, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton ile buluşacak. Yine, bir kenara ittiğiniz şehvetli zevkleri veya ihtiyaçları tekrar ziyaret etmek için bu zamanı ayırın. Buna değer mi?


22 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yavaşla, Yay. Ay burcunuzda güçlendiğinde, bugün iş yerinde kendinizi büyük ve sorumlu hissedebilirsiniz. Ancak, Kova burcundaki Mars, Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığından, ses tonunuzu veya dostane bir tartışma başlatma arzunuzu dengelemeye çalışın. Mars, herhangi bir konuşmayı hızlandırmaya, alışılmadık fikirlerinizi veya alışılmadık liderliğinizi savunduğunuzda yanınızda olmaya hazır. Uranüs ile kare açı yaptığı için, iş yerinde tutkulu konuşmalardan kaynaklanan bir uyanma, sarsılma anı olabilir. Gereksiz gerginlikten uzak durun ve bunun yerine beyin fırtınası yapmak için bu geçişi kullanın.


22 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Akrep ayı çok erken saatlerde ruhsal Neptün ile destekleyici bir bağlantı paylaştığından, dün geceki rüyalarınız psişenizin neye ihtiyacı olduğu konusunda fikir verebilir. Uyandıktan sonra duygularınızı kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın ve uyurken karşılaşmış olabileceğiniz derin deneyimleri kabul etmeye çalışın. Bu öğleden sonra ay, güneşle faydalı bir bağlantı kurarken burcunuza girdiğinde bir değişim hissedeceksiniz. Bu kozmik iklimi biraz eğlenmek için bir bahane olarak kullanın, ilham ve özgür ruhlu hissetmenize yardımcı olan etkinlikleri veya insanları kucaklayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.