Yay Burç Yorumları 21 Mart 2022

Yay burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 21 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Mart 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün sisteminize ne kadar kahve alırsanız alın, enerjinizi yükseltmekte zorlanacaksınız. O günlerden sadece biri. Ağırdan almak. Rahatla.


21 Mart 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dikkat dağıtıcı şeyler boldur ve gün boyunca biraz unutkanlık yaşayabilirsiniz.


21 Mart 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Örümcek duyuların seninle itiraf etmekten çok daha fazla şekilde konuşuyor, Yay. Bekar veya alın, bu özellikle ayın Akrep’teki yolculuğunu ve kapanışla ilgili on ikinci evinizi, rüyaları ve perde arkasındaki her şeyi düşündüğünüzde doğrudur, ancak dahası var. Luna, aynı zamanda yedinci ilişkiler evinizi de yöneten gezegen yöneticiniz Jüpiter ve Merkür ile aynı anda karşı karşıya gelecek. Aklınıza gelen söylenmemiş kelimelere dikkat edin. Bildiğin zaman, biliyorsun. Bu sizin ön bilginizdir. Aksi takdirde, geri çekilmek için biraz zaman ayırın ve basıncı azaltmak için bir çıkış bulun.


21 Mart 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcu, Merkür Jüpiter ile değişken Balık burcunda kavuşum yaptığı için inanılmaz umutlu bir gün olabilir! İşaretiniz bağlaçla kareler oluştursa da, normal kareler kadar stresli olmayabilir. Bunun yerine, iyimserlikle aşırı şişmiş hissedebilirsiniz! Zihniniz, güçlü bir şekilde hissedebileceğiniz yeni ve heyecan verici fikirlerle yarışacak. Sonunda onlar hakkında konuşursanız, meslektaşlarınızın da aynı derecede etkili olabileceğini unutmayın. Merkür-Jüpiter geçişleri, şişirilmiş fikirlere sahip olmayı ima edebilir, bu yüzden fikirlerinizi sunarken iş arkadaşlarınızın söyleyeceklerine açık olun.


21 Mart 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Akrep ayı, Mars ve Uranüs arasındaki sert bağlantı sayesinde zihnin bu sabah olduğundan daha hızlı hareket edebilir. Bu kozmik iklim, dürtüsel davranmanıza neden olabilir, bu da geri dönüşü zor hatalar yapmanıza neden olabilir. Kendinizi ne kadar kaos içinde bulursanız bulunun, topraklanmış ve merkezlenmiş kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve ihtiyacınız olursa yardım istemekten korkmayın. Neyse ki, öğleden sonra Luna, yönetici gezegeniniz Jüpiter’e bir öpücük üflerken, evrenle çok daha uyumlu hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.