Yay Burç Yorumları 15 Mart 2022

Yay burcunun 15 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 15 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunun 15 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 15 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 15 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 15 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi öğretmen için ateşli – o yüzden bir yetişkin gibi giyinin ve kimin yanıt verdiğini görün. Biraz eski moda bir davranışın getireceği ilgi seline şaşıracaksınız.


15 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hareket dönemleri ile sessizliği birleştirmek için gününüzü hızlandırmaya çalışın.


15 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bu sabah Aslan burcu sizin için zihinsel engeller oluşturabilecek kısıtlayıcı Satürn ile karşı karşıya geldiğinde kendinizi biraz garip hissedebilirsiniz. Odaklanmakta zorluk çekiyorsanız, en sevdiğiniz topraklama ve farkındalık tekniklerine dokunarak maneviyatınıza dönmeniz gerekebilir. Ne yazık ki, Luna ve kaderin düğümleri arasındaki sert bir t-kare, sizi rotanızdan daha da uzaklaştırmakla, eski anıları ve geçmişten gelen acıları tozlamakla tehdit ediyor. Neyse ki, ay pragmatik Başak burcuna geçtiğinde bu akşam işinize yetişme şansınız olacak.


15 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun vadeli hedefleriniz ve genel inanç sistemleriniz konusunda sevgilinizle aynı sayfada mısınız, Yay? Bekar, ezici veya zaten aşık olmuş, ayın Aslan’daki yolculuğu – macera, inanç ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla – kişisel manzaralarınızı ve felsefelerinizi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapar, ancak sizin aracılığınızla kısıtlayıcı Satürn’e bir muhalefet getirir. Meraklı iletişim sektörü aynı zamanda gerçeklerinizi söylemeniz için size meydan okuyor. Elbette, karanlık şeylerle uğraşmak her zaman eğlenceli değil, ama aynı zamanda bağlantınızın temelini sağlamlaştırma sürecindesiniz. Her şey olması gerektiği gibi oluyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.