Yay Burç Yorumları 12 Mart 2022

Yay burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 12 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Mart 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Garip şeyler oluyor ve sen hepsini seviyorsun. Tuhaflık ölçer 11’e çıkarıldı, bu nedenle normal aktivitelerin planlandığı gibi ilerlemesini beklemeyin – ancak bazı iyi maceralara hazır olun.


12 Mart 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Giden benliğinizi azaltın ve davranışınızı daha muhafazakar tarafta tutun.


12 Mart 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, ışıltılı Jüpiter ile tatlı bir bağlantı oluşturduğundan, günümüzün kozmik iklimi, alanınıza manevi bir öğe getirmek için mükemmeldir. Bu enerjiyi sunağınızı yenilemek, ritüel bir temizlik yapmak veya diğer tarafı evinize davet etmek için bir meditasyon alanı yaratmak için bir bahane olarak kullanın. Güneş ve rüya gibi Neptün arasındaki bağlantı, aynı zamanda, vurgulu bir duvar boyamanız veya mobilyalarınızın arasında gezinmeniz için size ilham verebilecek iç tasarım seçimlerinizde yaratıcı olmak için iyi bir zaman sağlar. Bu titreşimler yüzeyin çok altında olacağından, ülke içinde üstlendiğiniz her şeyde niyeti kullandığınızdan emin olun.


12 Mart 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar da olsanız da, evinize kendinize dönmenin zamanı geldi, Yay. Ay’ın Yengeç’teki yolculuğu, birleşmeler, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarından oluşan samimi sekizinci evinize çekiş getirmeye devam ediyor. Bununla birlikte, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla gezegen yöneticiniz Jüpiter Balık’taki Jüpiter ile şifalı üçgeni sizi kalbinizde ve mevcut realitenizde sevgiye yer açmaya çağırıyor. Son zamanlarda kafanıza takılan bir şey oldu mu? Kişisel yaşamınızda aradığınız şifa ve huzur sizinle başlar.


12 Mart 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yatırım yap, Yay. Yengeç burcundaki ay, varlıklarınız, paylaşılan kaynaklarınız ve yatırımlarınız üzerinde sezgisel olarak düşünmenizi istiyor. Mali durumunuzu düşünürken, herhangi bir ticari hareketle ilgili endişeleriniz konusunda savunmasız olabilirsiniz. Ay Uranüs’ü Boğa’da altmışlık açı yaptığından, bu duyguların bazılarının profesyonel yaşamınıza yansıdığını görebilirsiniz. Herhangi bir değişiklik yapmaya veya bir şeyi ayarlamaya hazırsanız, bu günlük işlemlere yansıyabilir. Herhangi bir köklü değişiklik yapmadan önce, seviye başı ile ne yapmak istediğinizi düşündüğünüzden emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.