Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Nisan 2022

Yay burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Yay burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güneş, Nisan ayı başlarında cıvıl cıvıl ateş burcu Koç burcundayken, harekete geçmeden önce diğer insanların nasıl hissedebileceğini her zaman düşünmezsiniz. Bir ilişkiniz varsa veya olmak istiyorsanız, bu hemen hemen bir numaralı kuraldır. Daha iyisini yap, Yay.

1 Nisan’da, yine ateşli Koç burcunda bir yeni ay geliyor ve bu ay, yeni romantik fırsatları görmenize ve tutkulu olasılıkların peşinden gitmenize yardımcı olurken, küçük ayrıntılara kolayca takılıp kalıyorsunuz. Aşkın ince noktalarına dikkat etmek söz konusu olduğunda, eğlenceli şeylere odaklanabilmeniz için bunları başka birinin halletmesine izin vermek en iyisidir.

Şanslı lideriniz Jüpiter, on ikisinde psişik Balık burcunda rüya gibi Neptün ile birleşir ve size ruh eşiniz hakkında özel bir fikir verir ve size esrarengiz çöpçatanlık yetenekleri verir. Zaten “birini” bulduysanız, şansı etrafa yayın. Kimin iyi geçineceğini ve kimin ilişkisinin büyük olasılıkla bir çöp tenekesi yangınıyla sonuçlanacağını sezgisel olarak bilirsiniz.

Güneş, 19 Nisan’da Koç burcundan çıkıp dünyevi Boğa burcuna girdiğinde, aşk içinde olmak (veya bulmak) daha az telaşlı ve daha gelenekseldir. Mevcut veya potansiyel sevgilinizle uzun, yavaş yemek yemekten, hatta doğru an geldiğinde birbirinizi “Leydi ve Serseri” tarzında beslemekten zevk alırsınız. Şu anda sen kimsin?!


Yay Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bahar tam anlamıyla çiçek açıyor ve Venüs 5 Nisan’da Balık burcuna geçtiğinde, özlü bir aşk romanından çıkmış bir ilişkinin özlemini çekiyorsun. Bu, Merkür onuncu Yay burcunda Boğa burcuna geçtiğinde eski sevgilinize mesaj atmayı bırakmanız gerektiği anlamına gelir.

Ancak, 14 Nisan’da Mars Balık burcuna girdiğinde kalbiniz hala kış uykusundadır ve flört etmekten çok film izlemek ve rahatlamakla ilgileniyorsunuz. Ayın on altıncısında Terazi burcundayken kendinizi evden çıkmaya zorlayın. Bu, mesajlaştığınız biriyle tanışmak için mükemmel bir zaman.

19 Nisan’da güneş Boğa burcuna geçtiğinde doğru kişiyi ararken, flört sabır dersi olmaya devam ediyor. İşler yavaş ilerlerken acele etmeye çalışmayın. Sağlıklı bir ilişki zaman alır ama beklemeye değer.

En iyi randevu geceniz, Merkür’ün yirmi dokuzunda İkizler’e girdiği zamandır. Mesajlaştığınız kişiyle işler ciddileşiyorsa, anlaşmayı imzalayın. 30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte aşk hayatınızı ve nelerin iyileştirilmesi gerektiğini düşünün.


Yay Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

eğlence ve güzellik

Güneş, Koç burcunda ve boş zaman bölgeniz Yay burcunda yolculuğuna devam ediyor, bu nedenle yeni maceralar ve gevşeme fırsatı arıyor olacaksınız. Dışarı çıkıp farklı bir şey yapmak için bir fırsata ihtiyacınız var ve eğer biraz risk içeriyorsa, çok daha iyi.

Spordan hoşlanıyorsanız, kaya tırmanışı, dağ bisikleti veya sizi dışarı çıkaran diğer aktiviteler gibi size çekici gelen her şeyi deneme şansına atlarsınız.

Güzel Venüs 5 Nisan’da Balık burcuna, ardından 14 Nisan’da iddialı Mars’a geçerken, ev bölgenizdeki vurgu artar. Daha huzurlu, yaratıcı ve mutlu hissetmenizi sağlamak için yerinizi güzelleştirmek için güçlü bir arzunuz olabilir. Ayrıca, yararlanmak isteyebileceğiniz romantik bir hava da var.

Partiye hazır mısın? On altıncı aydaki Terazi dolunayı böyle bir durum için mükemmel olabilir ve oldukça fırtınalı olabilir. Küçük bir tükürme potansiyeli var, bu yüzden bu dikkat edilmesi gereken bir şey olurdu.

Güneş 19 Nisan’da Boğa burcuna geçerken iş ve sorumluluk vurgulanıyor ve önümüzdeki dört hafta, organize olmanız ve hedeflerinize doğru ilerlemeye başlamanız için bir çağrı olabilir. Rutinleriniz karışıksa ve istediğiniz kadar başaramıyorsanız, daha iyi zaman yönetimine ve daha üretken olmanıza yardımcı olabilecek diğer sistemlere bakmak için iyi bir zaman.

Ayın otuzunda aynı sektörde bir güneş tutulması, yeni bir başlangıç ​​için zamanın olgunlaştığını gösteriyor. Hiçbir sonuç vermeyen ve TV izlemek veya cihazlarınızda gezinmek için çok fazla zaman harcayan hedefler de dahil olmak üzere, sizin için çalışmayan etkinlikleri bir kenara bırakmanız gerekebilir. Önceliklerinizi sıralayın ve yakında ilerleme kaydedeceksiniz.


Yay Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay iş oyununuzu hızlandırmanın zamanı değil. Gelecekte kullanacağınız stratejileri analiz etmeniz ve tartışmanız için daha çok meditatif bir zaman. Venüs, 5 Nisan’da Balık’a ve kişisel ilişkilerle ilgili dördüncü evinize, Mars ise gelecek hafta hareket edecek. Hedeflerinizin değiştiğini görmeye başlayacaksınız. Daha önce istediğiniz şey şimdi önemsiz görünebilir ve kariyerinizin yönünü değiştirmenize neden olabilir.

On ikincide Balık burcundaki Neptün-Jüpiter kavuşumu, vizyonlarınızı hayata geçirmenin ya da en azından onları gerçeğe dönüştürmek için planlar yapmaya başlamanın zamanıdır. Sonuçta, son derece yaratıcı bir insansınız ve yetenekleriniz görülmeli ve takdir edilmelidir.

16 Nisan dolunayı, akranlarınız arasında parlama ve onlara gizlice üzerinde çalıştığınız projeleri gösterme zamanı. İyi haber şu ki, Merkür yirmi dokuzuncu günde ortaklıklarla ilgili yedinci evinize geçtiğinde, sizinle işbirliği yapmak ve gelişmenize yardımcı olmak isteyebilirler. İnsanlar farkına varmaya başlıyor, Yay, bu yüzden kendini görmene izin ver.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.