Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Mart 2022

Yay burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Mart ayı neler bekliyor? Yay burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Eve yakın

Yay burcu, 20 Mart’a kadar evinizin bulunduğu bölgede güneşlenme fırsatı sunuyor. Her zamanki görevlerinizle meşgul olurken, bu aşama kendinizi beslemek, pillerinizi şarj etmek ve önceliklerinizi yansıtmak içindir.

Balık burcundaki yeni ay, ev ve aile durumunuza yeni olanaklar getirebilir. Şanslı Jüpiter ve devrim niteliğindeki Uranüs ile aynı hizada olduğundan, beklenmedik bir şey size kendinizi iyi hissetmeniz için bir neden verebilir. Ve eğer yeni planlarınız varsa, onları harekete geçirmek için en iyi zamanlardan biri.

Venüs ve Mars, 3 Mart’ta Plüton ile hizalanırken para meselelerinde bir değişim olabilir. Bu yön, Venüs’ün 19 Aralık 2021’de geri hareketine başlamasıyla başlayan bir sürecin parçası. her iki gezegen de beşincide Kova burcuna geçerken.

İlgi odağı olmaya hazır mısınız? Kendinizi tesadüfen orada bulabilirsiniz, çünkü 18 Mart’ta Başak burcundaki dolunay, kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda konuşmanız için sizi cesaretlendirebilir. Bir şeyi herkese açık hale getirerek, başkaları bu konuda yalnız olmadıklarını hissedebilir. Yine de, sizi savunmasız bir noktaya koyabilir.

Yeni maceralar için hevesliyseniz, yirmisinde güneş Koç burcuna ve boş zaman bölgenize girerken keşfe çıkma zamanı. Harekete geçmeye hazır olacaksınız ve bu sizi belki de rekabetçi sporlara katılma veya daha riskli eğlenceleri keşfetme konusunda bulabilir. Enerji seviyeniz yüksek olabilir ve vücudunuzu hareket ettirmek size gerçekten iyi hissettirecektir.

Son olarak, 31 Mart Koç burcundaki yeniay, sizi zorlayan bir hobi edinmeye teşvik edebilir. Romantizmi bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsanız, bu, o özel kişiye ilk buluşmada teklifte bulunma fırsatınız olabilir.


Yay Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mart’taki Balık yeniayı sırasında güvenliği ararken, flört duygusal bir dönüş yapar. PJ’lerinde.

En iyi randevu gecesi, Venüs ve Mars’ın beşincide Kova’ya girdiği ve en iyileriyle fikirlerinizi eşleştirirken flört etmek için harika bir zaman. 9 Mart’ta Merkür Balık’a girdiğinde yavaşlayın. Çok hızlı hareket etmek, kurmaya çalıştığınız bağlantıyı bozabilir.

On sekizinde, dolunay Başak burcundayken itibarınız sizden önce gelir. Herkes seninle bir gece geçirmek istiyor, bu yüzden mükemmel randevunu seçerken iyi eğlenceler. Veya 20 Mart’ta güneş Koç’a girdiğinde sahada oynayın. Bahar geldi ve sıcak aşk ilişkilerine dalmaya hazırsınız, Yay.

Merkür yirmi yedinci gün Koç burcuna geçtiğinde flört hayatınız ısınmaya devam ediyor ve sizi eğlenceli randevulara çıkmaya teşvik ediyor. 31 Mart’taki Koç yeniayı sırasında ayı başka bir harika tarihle sonlandırın. Aşka atladığınız için keyifli bir gece olacak.


Yay Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay bazı büyük kariyer kararları vermen gerekiyor, Yay. Genel olarak bu yıl içinden geçmekte olduğunuz evrim, zaman zaman neredeyse başka bir dünyaya ait. Kariyer fırsatları söz konusu olduğunda bir deja vu hissi vardır. Gün boyunca önsezi anları yaşıyor olabilirsiniz ve hatta hayallerinize her zamankinden daha derinden bağlı olduğunuzu hissedebilirsiniz.

18 Mart dolunayı sizi uyandırır ve içinizdeki çatlakları açar. Parlama ve gücünüze adım atma zamanı. Zihninizi yeni bir varoluş duygusuna açın ve hediyelerinizi tanıyın. Bugün, olabileceğinizi hayal ettiğinizden çok daha fazlasısınız. Kişisel yaşam kaderiniz ve realitenizin buluşabilmesi için şimdi bu büyük değişimden geçiyorsunuz.

Güneş yirminci ayda Koç burcuna girer ve bir hafta sonra Merkür Koç burcuna girer. Bu, moralinizi yükseltir ve fikirlerinize hayat verir, sizi merak ve huşu duygusuyla aydan çıkarır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.