Terazi Burç Yorumları 8 Mart 2022

Terazi burcunun 8 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 8 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 8 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 8 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gün içinde işiniz, okulunuz ya da başka bir sıkıntınız varsa, siz farkına bile varmadan geçer. Artık gerçekten önemli iş için daha fazla zamanınız ve enerjiniz olacak.


8 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün ilham almak istiyorsanız, duyularınıza dikkat edin ve bağırsaklarınızı takip edin.


8 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Boğa burcu ve Plüton arasındaki bağlantı sayesinde sabah biraz yoğun gelebilir. Neyse ki, hava öğleden sonra gelmeden hemen önce aydınlanacak ve ay, İkizler’e girerek Venüs ve Mars ile pozitif bağlantılar kuracak. Bu kozmik iklim, auranıza bir ışık getirerek sezgilerinize ve onu takip etme motivasyonunuza erişmenize yardımcı olacaktır. Evrenin size bir mesaj gönderme şekli olabileceğinden, tesadüfi karşılaşmalar veya tesadüfler için gözlerinizi dört açın. Bu aynı zamanda biraz meditasyon yapmak için de harika bir zaman, bu yüzden sessizlik ve iç gözlem için birkaç dakika ayırdığınızdan emin olun.


8 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, şehvetli Boğa ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ediyor, ancak aynı zamanda güç merkezi Plüton’u da üçgen yapacak. Terazi, işleri bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısın? Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlıysanız, olaylara daha geleneksel bir bakış açısıyla bakıyor olabilirsiniz veya belki de sadece akışına bırakmak yerine uzun vadeli planlar hakkında düşünebilirsiniz. Ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizden geçerek Merkür ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. Bu nedenle, duygularınızı kelimelere dökmekle mücadele etmenin yanı sıra, bu zamanda mantıklı düşünmeye de teşvik edilirsiniz.


8 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yol seni nereye götürebilir, Terazi? İkizler’de taze basılmış ay sayesinde zihniniz yeni fikirlerle dolup taşıyor. Meraklı Luna, aynı anda milyonlarca şey düşünüyor – kariyerinizin nereye gidebileceğinden bir sonraki öğrenebileceğiniz şeye. Neyse ki ay, hem Venüs hem de Mars’ı sabit Kova’da üçgenler ve daha odaklı bir zihniyet sağlar. Her iki gezegen de yaratıcı bir şekilde benzersiz tutkuları barındırıyor. Böylece, sonunda profesyonel tutkularınızı harekete geçirmek için birkaç yeni yönlendirmeye sahip olabilirsiniz. Açık olduğunuz sürece, profesyonel yolculuğunuzun nereye gittiğine şaşırabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.