Terazi Burç Yorumları 7 Mart 2022

Terazi burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 7 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birine bir iyilik borçlusun ve o, sonunda tahsilat yapmak için bu günü seçti. Tembel hissettiğin için eski bir arkadaşından ayrılma.


7 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aradığınız şey, bugün uzanıp onu alırsanız size kolayca gelebilir.


7 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Boğa burcunda ve sekizinci evinizde yolculuğuna devam ederken, sevgili Terazi bugün gereksiz şeylerden kurtulmak için geri adım atmayın. Luna, Jüpiter ve güneş arasında faydalı bir bağlantı, yolunuza verimli bir enerji getirerek, sizi ağırlaştıran insanlardan, durumlardan veya alışkanlıklardan hızlı ve hızlı bir şekilde uzaklaşmanıza olanak tanır. Akşam çöktüğünde, romantik bir enerji tezahür edecek ve sizi özel biriyle daha derin bir seviyede bağlantı kurma havasına sokacak. Özel biriyle duygusal bir ilerleme kaydetmeyi umuyorsanız, bir konuşma başlattığınızdan emin olun ve içine düşmüş olabilecekleri herhangi bir ikilemde onlara yardım etmenin yollarını arayın.


7 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, istikrar arayan Boğa ve seks, paylaşılan kaynaklar ve işbirlikleri ile ilgili sekizinci eviniz arasında gezinmeye devam ediyor. Bununla birlikte, ay, sorumlu günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı eviniz aracılığıyla, güneş ve Neptün’ü eşzamanlı olarak seksen yapacaktır. Terazi, her ilişki devam eden bir çalışmadır, ancak bunu zaten biliyordunuz. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün astro-havası, özellikle ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi koymak isteyenler için bağlantılarınızın temellerine daha yakından bakmanızı istiyor. Kabul, bir şeyler üzerinde çalışmak her zaman parkta yürümek değildir, ama denemeden asla bilemezsiniz.


7 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, ortak kaynaklarınızda ve finansmanınızda bazı büyük değişiklikler olabilir! Başka bir meslektaşınız, müşteriniz veya profesyonel bir tarafla ortaksanız, o zaman Boğa burcundaki Uranüs ay kavuşumu ortaklığın finansal istikrarını sarsabilir. Ay ayrıca Balık’ta güneş, Jüpiter ve Neptün’e de altmış açı yaptığından, değişiklikler muhtemelen günlük operasyonların dönüştürülmesinin bir sonucudur. Kaynaklarınızda fiziksel veya finansal olsun, hafif bir dalgalanma görebilirsiniz. Ancak dönüşümün iniş ve çıkışlarını sürmek faydalı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.