Terazi Burç Yorumları 6 Mart 2022

Terazi burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 6 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdilik başka birinin ayrıntılar hakkında endişelenmesine izin verin – onlara sadece ‘büyük resim’ insanı olduğunuzu söyleyin ve biraz tembellik yapın.


6 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sizi geride tutan şeyleri bugün tespit etmek her zamankinden daha kolay.


6 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, iletişimsel Merkür kaderin düğümleriyle sert bir t-karesine girerken, bugün garip enerji seni bulacak. Şu anda nasıl olduğunuz ve kim olmak istediğiniz konusunda kendinizi parçalanmış hissedebilirsiniz, bu da dönüşmenizi ve ilerlemenizi zorlaştırabilir. Her zaman bir parçanız olan hobiler, müzik veya moda anlayışı hakkında duygusal hissetmek, varsaymak istediğiniz imajın önüne geçseler bile, bu tür şeylerden vazgeçmenizi zorlaştırabilir. Hayatınızdan çıkarılması gerekenlerle barışmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak bir gecede dönüştürmek için kendinize çok fazla baskı yapmayın.


6 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün Boğa burcuna giriyor ve sekizinci seks evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh bağlarını vurguluyor. Bu nedenle, mevcut ilişkinizde ve/veya durumunuzda duygusal istikrar için can atıyor olabilirsiniz. Terazi, geçmiş aşklarının ve ezilmelerinin vücudunun dışında olduğundan emin ol. Ne de olsa ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Kova’da Mars ve Venüs’ü eş zamanlı olarak kare yapacak, bu da kalbinizin arzusuna özgürce düşkün olma ve önceki taahhütlerinize sadık kalma arasında sürtüşme yaratabilir. En iyi yaptığınız şeyi yapmak ve yaşamın bu iki alanı arasında uyum geliştirmek çok önemlidir.


6 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç haftadır, burcunuz Oğlak burcundaki Mars ve Venüs ile kare açı yaptığı için inisiyatif almakta zorlanabilirsiniz. Ancak bugün her iki gezegen de Kova burcuna girip bir kavuşum oluşturdukça gerilim hafifliyor! Terazi, çalışma alanınızda bireyselliğinizi taahhüt etmeye teşvik ediliyorsunuz. Tutkularınıza ve projelerinize özgü bir hareket tarzı belirlemek için Mars’ı kullanın. Sizin için işe yarayan başkaları için işe yaramayabilir ve bunun tersi de geçerlidir. Ardından, Venüs’ten, işinizde öne çıkmanıza yardımcı olmasını isteyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.