Terazi Burç Yorumları 5 Mart 2022

Terazi burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 5 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 5 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

‘Dırdır, dır, dır’, kafanın içinde duyduğun tek şey bu. Ama bu gündelik kafa patlatma ve el ovma ile sadece kendinizi geri tutuyorsunuz. Yine de bu iç gevezeliği öldürmenin yolu kendini daha fazla zorlamak değil mi? — rahatlamanız ve daha az şey yapmanız gerekiyor.


5 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sorunları belirtmek iyidir, ancak onları çözmek çok daha iyidir. Çözümler sunun.


5 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini sevmek en iyi aşktır ve bunu herkesten daha iyi biliyorsun, Terazi. Her ne kadar bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bugünün Balık burcundaki güneş-Jüpiter kavuşumu, altıncı sağlık evinize, günlük ritüellerinize ve hizmet eylemlerinize genişleme ve kutsamalar getirecek, bu da muhtemelen zihniniz ile meşgul olduğunuz anlamına geliyor. dikkat ve sağlık alışkanlıkları. Bu arada, ayın Koç burcunda parıldaması ve taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli kişilerle, kendiniz için ayağa kalkmanız ve daha da önemlisi, duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik vermeniz isteniyor. Kalbinde insanları memnun ediyorsan söylemesi yapmaktan daha kolay, ama bunu aşıyorsun.


5 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Havada gerginlik var, hissedebiliyor musun Terazi? Hem Mars hem de Venüs, Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığından, bugün iş başında bazı güç mücadeleleri olabilir. Dünyevi bağlaçlar, muhtemelen pantolonu kimin giydiğini ve kararları kimin verdiğini ima ederek ilişki dinamiklerine meydan okuyabilir. Üç gezegenin de karelerini işaretlediğiniz için, özellikle kenara itilmiş hissedebilirsiniz. Meslektaşınızın oyunlarını oynamak istemiyorsanız, geri adım atın. Yetkinin, gücün ve kontrolün dönüşümü iş yerinde yavaş yavaş yavaşladığında bu hayal kırıklıklarını masaya yatırarak barışı koruyabilirsiniz.


5 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, saçlarını açmanın ve biraz eğlenmenin zamanı geldi, çünkü Koç ayı gün boyunca Satürn ve Merkür ile faydalı bağlantılar paylaşarak beşinci ve yedinci evlerinizi harekete geçirir. Bu titreşimler, bağlarınızı geliştirmek için mükemmeldir, bu nedenle en iyi arkadaşınızı veya diğer önemli kişiyi iyi bir zaman geçirmeye davet ettiğinizden emin olun. Günü sevdiğiniz insanlarla geçirmek, kim olduğunuzu hatırlamanıza yardımcı olacak, sizi benzersiz kılan şeyleri tanıtırken kendinize olan güveninizi artıracaktır. Yönetici gezegeniniz Venüs, önümüzdeki birkaç hafta içinde yaratıcılığınızı genişleterek devrim niteliğindeki Kova burcuna geçtiğinde gün sona erdiğinde bir değişim tezahür edecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.