Terazi Burç Yorumları 4 Mart 2022

Terazi burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 4 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni arkadaşlara ihtiyacın var. Bu, eskileri atmanız gerektiği anlamına gelmiyor, ancak biri size şaşırtıcı bir teklifte bulunursa, devam edin ve kabul edin.


4 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinize uyguladığınız baskıyı bırakın. Kendine bir mola vermende sorun yok.


4 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Balık güneşi ve günlük rutinleri yöneten harita sektörünüzü harekete geçirmeye hazır olan uğurlu Jüpiter arasındaki kozmik ittifak sayesinde bugün enerji yüksek olacak. Verimliliğinizi ve ruh halinizi kesinlikle artıracak olan tipik rutininizi sürdürürken kendinizi daha neşeli bir ruh halinde bulacaksınız. Koç ayı, haritanızın aşkı yöneten sektöründe şifalı asteroit Chiron ile el ele tutuşurken, bu öğleden sonra daha iyi hisler süzülecek. Bu enerji, kalbinizi iyileştirmek için mükemmeldir ve son zamanlarda ilişkilerinizde ortaya çıkan sorunları düzeltmeniz için size bir şans verir.


4 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Onlarınki senindir, Terazi. Yeni birine aşık olmak? Asla asla Deme. Ayın aşırı hevesli Koç burcuna geçişi ve uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz, sözleşme anlaşmalarınızdan kararlı bir ilişki arzusuna kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Evren arkanda, bu yüzden umudunu kaybetme. Ve her zaman minnettarlığınızı ifade edin. Bu arada, ilişki sektörünüzü de yöneten ayın yöneticisi Mars, rahat dördüncü eviniz aracılığıyla göksel yöneticiniz Venüs’ün yanında oturuyor olacak. Yanınızda doğru kişiyle hayalinizdeki evi inşa etmenin zamanı geldi.


4 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlham herkesten, herhangi bir yerden, herhangi bir zamanda gelebilir, Terazi. Güneş Balık burcunda Uranüs’ü Boğa’da altmışta çevirirken, iş yerinde farklı bir yöntem veya rutin düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Uranüs, ortak kaynaklarınızı ve paranızı sallarken, güneş günlük iş hayatınıza enerji veriyor. Böylece, fantastik rutininizin mali güvenliğiniz için harikalar yaratabileceğini görebilirsiniz. Merkür, Kova’da da Satürn’le kavuşum yaptığından, işte yaratıcı arayışlarınızın üstesinden gelmek için yeni, yenilikçi yollar planlıyor olabilirsiniz. Bağlaçla ilgili karamsar görüşe kapılmamaya çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.