Terazi Burç Yorumları 31 Mart 2022

Terazi burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 31 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen hayallerini kendine saklamak en iyisidir. Bekleyin ve fasulyeleri dökmeden önce bu ezilmenin gerçekten bir yere gidip gitmediğini görün.


31 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zorlukları hayal kırıklığına uğratanlar ve ilham verenler olarak ayırın, ardından her ikisini de ele alın.


31 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni bağımsız hissettiren nedir, Terazi? Partner odaklı bir Venüs burcu olsanız da, yalnız çalışmaktan keyif aldığınız anlarınız var. Kendinizi belirli profesyonellerden, müşterilerden veya yükümlülüklerden uzaklaştırmak için bir bahaneye ihtiyacınız varsa, o zaman Koç’a giren ayı bağımsız çalışmak için momentum olarak kullanın. Ay enerjisi, profesyonel taahhütlerinizi karşıt burcunuzun enerjisini göz önünde bulundurarak düşünmenizi teşvik eder. Tek başına bir proje veya görev üzerinde çalışmak için bir inanç sıçraması yaparsanız, Koç’tan ilham alan ay boyunca bu macerada inanılmaz derecede tatmin olmuş hissedebilirsiniz!


31 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün aşk için biraz zaman ayırın, tatlı Terazi, Koç ayı, haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne ışıltı getirirken. Bu titreşimler ayrıca kendinizi takdir etmek ve sevmek için mükemmeldir, bu da onu lüks ve kişisel bakım için ideal bir gün haline getirir. Ayın iletişimsel Merkür’e uyum sağladığı bu akşam hem kendinize hem de sevgilinize güzel bir şeyler söylemeye çalışın. Bununla birlikte, büyük olay gün sona erdiğinde gerçekleşir ve yeni ay tezahür eder ve sizi büyümeye teşvik ederken aşkla olan ilişkinizi incelemenizi ister.


31 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerini akıllıca kullan Terazi. Muhtemelen bu süre zarfında sevgilinize söyleyeceğiniz bir iki şey vardır ve bunu çatılardan bağırmaktan korkmuyorsunuz. Örneğin, Luna (otoritenin onuncu evinin göksel hükümdarı), uyum arayan yedinci anlaşma eviniz aracılığıyla savaşçı benzeri Koç’ta Merkür (gerçeği arayan dokuzuncu inanç sisteminizin hükümdarı) ile güçlerini birleştirecek, uzlaşma ve önemli diğerleri. Bu nedenle, gerçeğinizi söylemeyi bir amaç haline getirmiyorsanız, özel hayatınızdaki bir konuda netleşme şansınız var demektir. Hatta bazılarınız bir adım atıp birine nasıl hissettiğinizi söyleyebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.