Terazi Burç Yorumları 30 Mart 2022

Terazi burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 30 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gelecek için birkaç büyük fikriniz var, ancak bugün yeni projelere başlamanın günü değil. Bugün, halihazırda pişirdiğiniz birkaç şeyi takip etme günü.


30 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün uyum sağlamak için baskı hissediyorsanız, bunu görmezden gelmekten çekinmeyin. Kendi yoluna git.


30 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini sevme ritüellerin son zamanlarda aklının en başında yer alıyor Terazi. Genelde insanları memnun eden bir tip olsanız da, doğuştan gelen taviz verme ve diğer önemli kişilerle yarı yolda tanışma arzunuz göz önüne alındığında, kozmos sizi bu zamanda gerekli şifayı yapmaya ve işi halletmeye çağırıyor. Neyse ki, Merkür ilişki sektörünüzü ateşlerken, sesinizi normalden daha fazla ifade ediyorsunuz, hatta belki de teslimatınızda biraz dürtüselsiniz, ancak iletişim çok önemli. Ay, Balık burcundaki Jüpiter ve Neptün ile günlük ritüellerden sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla birleşeceği için bu özellikle doğrudur.


30 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki neşenize ve kendini ifade etmeye nasıl yatırım yapabilirsiniz, Terazi? Kova’daki Venüs, Boğa’daki kuzey ay düğümü ile kare açı yaptığında, tutkularınıza veya yan koşuşturmalarınıza bağlanmak tam zamanlı bir iş haline gelebilir. Venüs, profesyonel olarak gelişmenize izin veren yaratıcı fırsatlarla her şeyi yapmaya hazır. Ancak kuzey düğümü olan kare, bu tutkuları sürdürmek istiyorsanız uzlaşmaya açık olmanız gerekebileceğini gösterir. Her şeye sahip olabilirsiniz, ancak yapmak istediğiniz her şeyin sizin için çalışmasını sağlamak için bazı izinler vermeden olmaz.


30 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Balık burcu ve geniş Jüpiter arasındaki kozmik ittifak sayesinde üretkenliğiniz bugün yıldızların zirvesine ulaşacak. Bu titreşimler aynı zamanda çabalarınıza şans getirmeye hazırdır ve sizin için önemli olan görevlere odaklanmanızı zorunlu kılar. Öğleden sonra Luna rüya gibi Neptün’e sığınırken stresiniz sihirli bir şekilde eriyip gidecek. Tabağınızda çok şey olsa bile, bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmak için rahatlamak, meditasyon yapmak veya nefesinize odaklanmak için zaman ayırmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.