Terazi Burç Yorumları 29 Mart 2022

Terazi burcunun 29 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda bir şey üzerinde ileri geri gidiyorsun — sanki kendinle tartışıyormuşsun gibi. Başkalarıyla tartışmaya kendinizi kaptırmaya alışkınsınız ama bu tamamen başka bir şey.


29 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sosyal ağınızdaki sızıntılardan bazılarını şimdi kapatın. Bazı insanlar uzaklaşıyor.


29 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, günlük rutininize ve kendini sevme ritüellerine odaklanmayı seçiyorsunuz. İster bekar, ister aşık olun ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olun, Luna’nın Balık’taki yolculuğu – sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla – günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri – topraklanmış kalmanızı ve olaylara pratik bir bakış açısıyla bakmanızı istiyor. Başka bir deyişle, sadece bir günlüğüne bile olsa, kişiliğinize ve/veya potansiyel beklentilerinize gölge düşürmekten çekinmeyin. Ayrıca, hem Mars hem de gezegen yöneticiniz Venüs ile aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizi göz kamaştırırken, bugün kalbinizin arzularını yerine getirmekle ilgili.


29 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık ayı gökyüzünde süzülürken, altıncı evinizi harekete geçirirken, sabahınız akışkanlıkla hareket edecek, tatlı Terazi. Bu titreşimler, kendinize iyi bakmanızı isteyecek ve sağlıklı beslenmeyi, bol bol hareket etmeyi ve stres seviyenizi izlemeyi önemli hale getirecektir. Su özellikle tedavi edici olacaktır, bu nedenle bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmak için bir köpük banyosu veya uzun buharlı bir duş almak isteyebilirsiniz. Bu akşam, Luna’nın öngörülemeyen Uranüs ile yumuşak bir bağlantı kurduğu bu akşam, evrimsel yolculuğunuzda size rehberlik edebilecek garip eşzamanlılıklara dikkat edin.


29 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay Balık burcundayken harika bir iş günü olabilir. Terazi, özellikle iş arkadaşlarınızın neye ihtiyacı olabileceğini veya işlerin sorunsuz yürümesi için neler yapabileceğinizi tahmin ederken, çalışma ortamınıza daha uyumlu hissedebilirsiniz. Ay enerjisi rutininize yoğun bir şekilde yatırılır ve sizi herhangi bir engeli umutla akıcı bir şekilde aşmaya teşvik eder. Ancak Luna biraz duygusal olabilir, bu nedenle duygularınızın o kadar istikrarlı olmadığını hissedebilirsiniz. Aşırı strese girerseniz veya yorulursanız, hızlı bir sıfırlama yapmak için üzerinde çalıştığınız her şeyden uzaklaşın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.