Terazi Burç Yorumları 28 Mart 2022

Terazi burcunun 28 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen ve arkadaşların birlikte çalışmazsanız asla bir yere varamazsınız. Ortak bir hedef üzerinde anlaşın ve bir oyun planı belirleyin. Ardından pozisyonlarınızı alın.


28 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşler umduğunuzdan daha hızlı yavaşlıyor, ancak zamanlama aslında mükemmel.


28 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah, Kova burcundaki Ay yönetici gezegeniniz Venüs’e ve Satürn’e yanaşırken, gürültü yapmaktan veya dalgalar yapmaktan korkmayın. Bu gök cisimleri, haritanızın yaratıcılığı ve kendini ifade etmeyi yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sizi çekinmeden kendiniz olmaya teşvik edecek. Bununla birlikte, rüya gibi Neptün kaderin düğümleriyle bağlantı kurarak size gelecek için büyük hayaller kurmanız için ilham verdiğinden, yine de kişisel hedeflere ve sorumluluklara odaklanmak isteyeceksiniz. Bu titreşimler, müzakere becerilerinizi geliştirirken akıllı finansal kararlar almanıza da yardımcı olabilir, bu nedenle banka hesabınızı büyütmeye gelince gölgede saklanmayın.


28 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, tacı takan kafa ağırdır, bu yüzden seni hayal kırıklığına uğratmasına izin verme. Örneğin, ister bekar, ister aşık olun, ister romantik bir şekilde kararlı olun, bugünün göksel havası, kendinizi sevmeye çalışmanız ve öncelik vermeniz için sizi teşvik ediyor. Ayık, doğrudan ve sizin rahat ettiğinizden biraz daha pragmatik olan bugünün ayı, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Kova’daki Venüs ve Satürn ile güçlerini birleştirecek. Romantik duygularınızı masaya yatırmıyorsanız, kısıtlama duyguları yaşayabilirsiniz. Her iki durumda da, önemli bir şey dikkatinize sunuluyor.


28 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılığınızı ne besler, Terazi? Bugün Venüs, Satürn ile Kova burcunda kavuşum yaparken, profesyonel kendini ifade etme konusunda ilham alabilirsin. Tutkularınızı takip ederek veya sanatsal vizyonunuzdan yararlanarak bir inanç sıçraması yapmak olsun, bu tür taahhütlerin uzun vadeli yörüngesini göz önünde bulundurmalısınız. Bağlantı, seçiminizde disiplinli olmanızı teşvik eder, bu nedenle yaratıcılığınızı kariyer yolunuzda takip etme arzunuzu ikinci kez tahmin etmemelisiniz. Eşsiz vizyonunuzu veya fikrinizi takip etmek biraz sinir bozucu olsa da, inanılmaz derecede değerli bir şeye yol açabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.