Terazi Burç Yorumları 25 Mart 2022

Terazi burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 25 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ayak parmaklarınızı başka bir kültüre daldırın, belki bir müzede veya tatil etkinliğinde ama ne pahasına olursa olsun. Seni küçük dünyandan çıkarmak için küçük bir şoka ihtiyacın var.


25 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sırtını sıvazlamanın yanlış bir tarafı yok. İyi yaptın, gurur duy!


25 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Oğlak burcu ile şifa veren asteroit Chiron arasındaki sert kare sayesinde bugün duygusal olarak kapalı hissedebilirsin. Bu titreşimler ilişkilerinizde bloklar oluşturabilir, ancak birkaç çizgi çizmeniz ve kendinize daha fazla zaman ayırmanız önemli olabilir, özellikle de bunu yapmıyorsanız. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna devrimci Uranüs ile destekleyici bir bağlantıya girdiğinde enerji değişecek. Bu kozmik iklim, ilişkilerinizdeki buzları kırmak için mükemmeldir, ortaklığınızda ortaya çıkmış olabilecek sorunların kalbine inmenize ve bunları çözmenize yardımcı olur.


25 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, bugün dördüncü evinize, aile meselelerinize, en derindeki hislerinize giriyor ve kişisel hayatınızdan genel istikrar duygunuza kadar her şeye vurgu yapıyor. Terazi, yanınızda özel biri varken bunları mümkün kılmak konusunda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Duygusal istikrarınızı bir öncelik haline getirmenin yanı sıra, özellikle ay, yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile karşı karşıya geleceğinden, bağlantınızın temelini düşünüyor olabilirsiniz. Özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde, artık size hizmet etmeyen bir karışıklıktan ve/veya duygudan uzaklaşmaya da karar verebilirsiniz.


25 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şimdi iş hayatında lider olma zamanı, Terazi. Oğlak burcundaki son dördün, gücüne ulaştığında, özellikle stresli hissedebilirsiniz. Bu ay evresi, burcunuz Ay’ı kareye alırken daha fazla stres ekleyebilecek bir kriz modu dayatır. Topraklanmış, sorumlu bir lider olarak adım atmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Oğlak’ın enerjisi işi halletmek için orada olduğundan, ay enerjisi sizin gibi bir barış yapıcı için mükemmeldir. Böylece, dikkatinizi iş politikası yerine yükümlülüklerinize yeniden odaklayabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.