Terazi Burç Yorumları 24 Mart 2022

Terazi burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 24 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Az önce büyük bir şekilde çiçek açtın. Bekarsanız, nektarınıza ulaşmak için her türlü bal arısının etrafta vızıldamaya başlamasını bekleyin.


24 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Esnekliğin gücünü asla abartamazsınız! Uzlaşmaya hazır olun.


24 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, farklı bir liderlik tarzına girerseniz iş arkadaşlarınız sizi yine de sevecektir. Sosyal bir hava işareti olarak, harekete geçmeden önce iş yerindeki diğer fikirleri dikkate almayı tercih edersiniz. Ancak dikkatli olmazsanız, bu insanları memnun edebilir. Ay şu anda Oğlak burcunda olduğundan, bu kardinal dünya burcunun enerjisine yaslanmak isteyebilirsiniz. Oğlak, işte sorumluluk almaktan, hatta “kötü adam” olmaktan korkmaz. Böylece ay enerjisi, herkesi memnun etmek için baskı hissetmeden işinize odaklanmanıza izin verebilir.


24 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Terazi, Yay burcu ve beyin Merkür arasındaki sert bağlantı sayesinde bu sabah sorumluluklarınızın altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Yapılacaklar listeniz çok geniş olsa da, her şeyi aynı anda halletmek için kendinize çok fazla baskı yapmamaya çalışın ve ihtiyacınız olduğunda yardım istemekten çekinmeyin. Bu öğleden sonra Ay Oğlak burcuna ve dördüncü evinize geçtiğinde odağınız değişecek. Bu kozmik iklimi, önce kendinize yardım etmezseniz kimseye yardım edemeyeceğinizi bilerek, biraz soluklanmak için bir bahane olarak kullanın.


24 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonunda pişman olacağın bir şey söylemeden önce gerçekleri öğren, Terazi. Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu zamanda, özellikle de önemli bir ortaklığın başlangıç ​​aşamalarında olanlarınız için, gereksiz varsayımlarda bulunmaya eğilimlisiniz. Örneğin, ay gerçeği arayan Yay ve meraklı üçüncü iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna ayrıntı odaklı altıncı eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Merkür ve Neptün ile yüzleşecek. Söyleyecek çok şeyin var ve fikirlerin hayatın kendisinden daha büyük görünüyor, bu yüzden bu süre zarfında sözlerine dikkat et.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.