Terazi Burç Yorumları 23 Mart 2022

Terazi burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 23 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün tamamen seninle ve kim olduğunu biliyorsun. Bu kişiyi çok iyi tanımasanız da, birbiriniz için bir kıvılcım var gibi görünüyor. Onlarla çok zaman geçirdiğinizi görebilirsiniz.


23 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaratıcı duyularınızı açın ve güzel şeylere doğru manyetik bir çekimi takip edin.


23 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün yolda kalmaya çalış Terazi! Merkür bugün Balık burcunda Neptün ile kavuşum yaparken işinize odaklanmak zor olabilir. Neptün, fantastik Mercurial zihnini, iş gününüzde manevra yapmaya çalışırken oldukça dikkat dağıtıcı olabilecek rüyalar ve kaprislerle bulutlar. Bir an yapılacaklar listenize odaklanabilir ve bir sonraki an sevimli bir hayalin içinde kaybolabilirsiniz. Odaklanmakta zorlanıyorsanız, dikkatinizi dağıtan şeyleri sınırlandırmalısınız. Ayrıca, yapılacaklar listenizdeki görevleri kontrol etmek için birinin sizi sorumlu tutması için bir arkadaşınızla birlikte çalışabilirsiniz.


23 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcunun şifalı asteroit Chiron ile birleştiği bu sabah kendinize ve sevdiklerinize birkaç nazik söz söylemek için biraz zaman ayırın. Pozitifliğin şu anda özel bir ağırlığı olduğunu göreceksiniz, bu da iyimserliği benimsemenizi ve teşvik etmenizi önemli kılıyor. Luna, yönetici gezegeniniz Venüs’e bir öpücük gönderdiğinde, şans sizi akşam bulacak. Sesiniz uzaklara gidecek ve insanlar benzersiz bakış açınızı takdir edecek, bu nedenle iş fikirlerinizi paylaşmak olduğunda geri adım atmayın. Bu titreşimler, arkadaşlarınızla görüşmek için de mükemmeldir, bu yüzden BFF’nize biraz sevgi gönderdiğinizden emin olun.


23 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Flört etmeye mi başlıyorsun, Terazi? Yay burcunda parıldayan ayın ve konuşkan üçüncü iletişim, düşünce süreci ve anlık değiş tokuş evinize ek olarak, ay, romantik beşinci eviniz olan aşk, tutku, zevk aracılığıyla hem Mars hem de şehvetli gezegen yöneticiniz Venüs ile uyumlu hale gelecektir. ve kendini ifade etme. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, havanıza direnmek zordur. Yakalayış? Zihinsel şakaların ve çapkın akıl oyunlarının ortasında Luna, günlük ritüellerin altıncı evinde ve durum tespiti yoluyla Jüpiter ile yüzleşecek. Önceliklerinizi sıralayın ve enerjinizin nereye gittiğine dikkat edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.