Terazi Burç Yorumları 22 Mart 2022

Terazi burcunun 22 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 22 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 22 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdi bire bir gidin. Sıcak bir randevu olabilir veya bir arkadaşınızla ya da oda arkadaşınızla yoğun bir konuşma olabilir, ancak bir kısa devrenin parçasıysanız enerjiniz yükselecektir.


22 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün özverili ve bencil eğilimlerinizden ödün verin. Uzun vadeli düşünün.


22 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, duygusal istikrarınıza ve genel ihtiyaçlarınıza öncelik vermek uzun bir yol kat ediyor ve bunu ilk elden görmeye başlıyorsunuz. Bekar? Kendi değerinize sahip çıkmak için bilinçli bir karar vermek, kişisel yaşamınızda önemli bir rol oynuyor, ancak bir yakalama var. Go-getter Mars – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğerlerinin göksel hükümdarı – sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Boğa’daki Uranüs’e isyan etmek için çalkantılı bir kare yapacak ve aralarında sürtüşme yaratacaktır. kalbinizin arzularına boyun eğmek ve önceki taahhütlerinize sadık kalmak. Kendini seçmek her zaman iyi bir fikirdir.


22 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, bugün beklenmeyeni bekleyin. Cesur ve parlak, ay şimdi Yay burcunda parlıyor ve bu da ekstra bir “çek!” konuşmanıza. İş arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunmak için harika bir lunapark olabilir. Ancak daha önünüze çıkmadan önce, Mars’ın Kova burcunda ve Uranüs’ün Boğa burcunda bulunduğu kare sizi kontrol edebilir. Özellikle iş yerinde fikirlerinizi ve yaratıcılığınızı denemek için ilham alıyorsanız, biraz gergin olabilir. Ancak sizin (ve potansiyel olarak ekibinizin) buna ne kadar zaman, enerji ve kaynak yatırması gerekebileceğini düşünmelisiniz.


22 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Akrep ayı derin Plüton ile bağlantı kurarken bugün sevdiğiniz birini desteklemeye çağrılmış hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim, sezginizi güçlendirecek ve en yakınınızın ve en sevdiklerinizin duygularını hissetmenize neden olacak. Bununla birlikte, özellikle son zamanlarda fazladan stres taşıyorsanız, kendi bedeninizi ve ruhunuzu da beslemeniz çok önemli olacaktır. Öğleden sonra Luna, parlak Yay burcuna geçerek zihninizi ve ruh halinizi yükseltirken ortam hafifleyecek. Atmosfer ciddiden eğlenceyi seven bir hale dönüşecek ve sizin ve arkadaşlarınızın iyimserliğe ve neşeye doğru ilerlemesine yardımcı olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.