Terazi Burç Yorumları 21 Mart 2022

Terazi burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 21 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün sadece bir korku içinde olacaksın. Bu tamamen sorun değil. Yapacak çok işiniz var ve zamanınız tükeniyor. Başını aşağıda tut ve sen bilmeden önce yapılacaktır.


21 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir ego çatışması olursa, başınızı eğin ve kendi işinize bakın.


21 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, konfor, finans ve değer sistemleriyle ilgili duyusal güdümlü ikinci evinizde gezinmeye devam ederken, güvenlik ve duygusal istikrar duygunuzu çevreleyen temalar mutlaka aklınızın en üstünde olacak. Terazi, romantik bağlantılarınızın temeline daha yakından bakıyor ve belki de aşk ilgilerinizle ilgili olarak muhakemenizi kullanıyor olabilirsiniz. Ne de olsa, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Ay’ın Mars’a karesi ve gezegen yöneticiniz Venüs, sizi gücünüzü geri almaya ve değerli zamanınıza gerçekten kimin layık olduğunu düşünmeye teşvik ediyor. enerji.


21 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Büyülü bir iş gününüz olmasını bekleyin, Terazi. Merkür Jüpiter Balık burcunda kavuştuğunda idealizm ve hayal gücü muazzamdır. İşinizin veya hayatınızın diğer yönlerinin nereye gidebileceğinin hayalini kurabileceğiniz için, işinizle ilgili yolda kalmak biraz zor olabilir. Ancak bu enerjiyi doğru kullanırsanız hayal kurmak yerine işinizi görselleştirebilirsiniz. Bu Merkür-Jüpiter birleşimi, bir görevi veya başka bir işlevi nasıl gerçekleştirebileceğinizi hayal etmek için mükemmel olabilir. Ayrıca, fikirlerinizi paylaşmak için bu birleşimi kullanmalısınız! İş topluluğunuz düşündüğünüzden daha açık olabilir.


21 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Akrep ayı Mars ve Uranüs ile birlikte gökyüzünde sert bir t-karesine girerken harcamalarınıza dikkat edin ve yeni iş anlaşmalarına dikkatle yaklaşın. Bu titreşimler, dürtüsel davranmanıza neden olabilir ve bu da yüzünüzde patlamaya neden olabilir. Neyse ki, Luna uğurlu Jüpiter’e ve iletişimsel Merkür’e bir öpücük üflerken öğleden sonra bu tuhaf titreşimler dağılacak. Bu kozmik iklim, sağduyunuzla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır, çünkü evren size kafanızda dolaşan parlak fikirleri takip etmeniz için yeşil ışık verir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.