Terazi Burç Yorumları 19 Mart 2022

Terazi burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 19 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi yapın. Sinemaya gitmeyin. Herkes her zaman sinemaya gider. Bu bir randevu. Bu konuda yaratıcı olun.


19 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün sadece esintiyi çekerken ve arkadaşlarınızla dinlenirken iyi vakit geçireceksiniz.


19 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Hafta sonu yapılacaklar listeniz muhtemelen oldukça önemli olsa da, yapılacaklar listenize ne kadar bağlı olursanız olun, herhangi bir şeyi yapmakta zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Ne yazık ki, gün boyunca Merkür, Jüpiter ve Neptün ile dengesiz açılar oluştururken ay burcunuzdan geçerken küçük hataların ilerleme kaydetmenizi engellediğini de görebilirsiniz. Kişisel işlerinizi halletmek için gerçekten mücadele ediyorsanız, biraz eğlence için yarına kadar ertelemek isteyebilirsiniz. Bu cazibe, bu akşam, ayın Satürn’e bir öpücük göndererek beşinci evinizi harekete geçirdiğinde özellikle belirgin hissedilecek.


19 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğuştan gelen özgürlük ve romantik deneyim arzunuz, önceki taahhütlerinizin önüne geçiyor olabilir, Terazi. Örneğin, burcunuzdan parıldayan ayın ortasında, gezegen yöneticiniz Venüs, birleşme, cinsel karşılaşma ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve kalbinizden gelen her şeyde bir kaos dalgası ve şok dalgası tetikleyecektir. aşk dilinize arzular. Geçmişteki karışıklıklardan kurtulmak mı? İlhamlarınız sizi yeni bir yola yönlendiriyor, ancak adım atmak size kalmış. Ancak, bu süreçte bazı şeylerden ödün vermeniz gerekecek.


19 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, yaratıcılık her yerden gelebilir ve her şeye yol açabilir. Venüs Kova’da size beklenmedik şekillerde ilham verirken, yetenekleriniz ve tutkularınız için alternatif bir yol düşünebilirsiniz. Zihniniz yeni fikirlerle, tutku projeleriyle, işinize farklı yönler vererek ve hatta yan koşuşturmalarla dolup taşıyor olabilir. Ancak Venüs bugün Boğa burcunda Uranüs ile kare açı yaptığında bu fikirlerin sadece birkaçını sağlamlaştıracağınızı görebilirsiniz. Meydan, asla tam olarak düşünmemiş olabileceğiniz bir şeyi taahhüt etmek ve yatırım yapmak için bir fırsat çekebilir. Yolunuza çıkabilecek her türlü olasılığa açık olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.