Terazi Burç Yorumları 18 Mart 2022

Terazi burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 18 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi iyi hissediyorsunuz ve havada romantizm var. Diğer herkes de bunu hissediyor gibi görünüyor. Bugün birisi sizinle göz teması kurduğunda, başka yere bakma. Bunu bir dik dik bakma yarışmasına dönüştürün.


18 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Adım atın ve şimdi kontrolü ele alın. İnsanları doğru yöne yönlendirin ve gitmelerine izin verin.


18 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün burcunuzdan geçerek auranıza uyum ve zarafet getiriyor. Bu enerjiyi hayatın daha yumuşak tarafına yaslanmak için bir bahane olarak kullanın, çatışma veya drama yerine sevgi ve güzelliği seçin. Bu arada, sulu Balık güneşi, evde organize olmanız için size ilham veren dönüştürücü Plüton ile destekleyici bir bağlantı paylaşıyor. Bu akşam alanınızı derinlemesine temizlemek için biraz zaman ayırın, istenmeyen ve kullanılmayan eşyaları dolaplarınızdan ve dolaplarınızdan temizleyin. Bu kozmik iklim aynı zamanda sağlığınıza öncelik vermenizi isteyecek ve kendinizi besleyici yiyecekler, germe ve uygun bir yatma zamanı ile beslemenizi önemli hale getirecektir.


18 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşle ilgili zihniyetin ne kadar değişti Terazi? Son altı ay, bilinçaltında büyümenize izin veren içselleştirilmiş bir mükemmelliğe işaret ediyor. Kendi kendini yitiren herhangi bir zihniyet ve öz eleştiri ile çalışmış olabilirsiniz. Sonuç olarak, günlük iş hayatınıza ilişkin profesyonel algınızı mükemmelleştirebilirdiniz. Bugünün Başak burcundaki dolunayı altında, bilinçaltı süreciniz ve değerlendirmeniz bir doruğa ulaşıyor. İşiniz yolunuza çıkan her şeye aracılık edebilecek istikrarlı ancak esnek bir zihniyeti benimsemek için kendi kendine empoze edilen tüm stres faktörlerini bırakın!


18 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygusal olarak tarafsız kalma yolundan çıkmana rağmen, Ay’ın burcunuzdan ve Kova’da Mars’a uyumlu üçgen açınızdan yolculuğu çok şey anlatıyor, Terazi. Kalbinizi kolunuzun üzerine takmak bugünün teması ama yine de yapılacak bazı işler var. Örneğin, gezegen yöneticiniz Venüs, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a altmışlık yapacak ve sizi ilişki temaları ve kalbin meseleleri üzerinde düşünmeye teşvik edecek. Güneşin Plüton ile bağlantısı düşünüldüğünde, bunun sizin erken dönem temelleriniz ve güvenlik duygunuzla bir ilgisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.