Terazi Burç Yorumları 17 Mart 2022

Terazi burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 17 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm insanlarınızla uyum içindesiniz, hatta hiç rahat olmadığınız kişilerle bile. Bazı puanlar almak veya doğru kişiye yaklaşmak için iyi bir zaman.


17 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, yaratmış olduğunuz ivmeye ayak uydurabilirsiniz.


17 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Başak ayı iyimser Jüpiter ile bağlantı kurarak altıncı evinizi harekete geçirirken, günlük rutinlerinizi sürdürmek bu sabah size bir istikrar ve neşe duygusu getirebilir. Bu titreşimler ayrıca sizi çevreleyen güzelliği görmenize yardımcı olabilir, size minnettarlığınıza ve iç huzurunuza dokunma şansı verir. Büyü saati yaklaştıkça ve dolunay gökyüzünde belirirken yeni bilgiler gün ışığına çıkabilir. Bu ay olayı aynı zamanda sezginizi artırmaya hazır, özellikle de biraz kozmik rehberliğe ihtiyacınız varsa, meditasyon seansı almak için iyi bir zaman.


17 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, en iyi yaptığın şeyi yap: uzlaşma, uyum sağlama ve sevgilinle yarı yolda buluş. Bu, özellikle şu anda başkalarının ihtiyaçlarını düşünmeye daha yatkın olduğunuz için, Başak’ta parıldayan ay ve on ikinci şefkat, fedakarlık ve teslimiyet eviniz için geçerlidir. Ayrıca, Ay’ın yöneticisi olan Merkür, Balık’tan ve uygulamalı çalışma ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizden geçerken, aynı zamanda, sevgiliniz ve/veya diğer önemli kişilerle daha derinden bağlantı kurmak için doğuştan gelen özlem tarafından yönlendirilirsiniz. Kişinizle nasıl daha açık iletişim kurabilirsiniz? Belki de durumun göz ardı etmiş olabileceğiniz başka bir tarafını görüyorsunuz.


17 Mart 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Altında ne oluyorsa, işteki günlük işlemleri etkileyecek, Terazi! Son zamanlarda Merkür Balık burcunda, iş hayatınıza daha fantastik bir yaklaşım getirmenize neden olmuş olabilir. İş arkadaşlarınızla daha yaratıcı sohbetler yapabilir veya günlük görevlerinize sihirli bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Merkür bugün Boğa burcunda Uranüs’e altmış açı yaptığından, yaptığınız şeyin çalışma alanınızın paylaşılan algılanan değerini önemli ölçüde değiştirebileceğini görebilirsiniz. Varlığınızın ve onunla birlikte gelen her şeyin çalışma alanınızın tutumunu değiştirme konusunda çok fazla güce sahip olduğunu görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.