Terazi Burç Yorumları 16 Mart 2022

Terazi burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 16 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dinlerseniz sezginiz sizi yanlış yönlendirmez. Yeni bilgeliğinizi yaratıcı bir kullanıma koyun.


16 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şeyleri fazla düşünürsen, bakış açısını ve ruhunu kaybedersin. Biraz bravado yap.


16 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün kendini başkalarından ayırmamaya çalış, çünkü Başak ayı, haritanın bilinçaltını yöneten sektöründe ışık tutarken, yönetici gezegenin Mars ve Venüs ile dengesiz bağlantılar kurar. Şu anda kendiniz gibi hissetmiyorsanız sorun değil, ancak belirli bir şekilde hissetmek veya düşünmek için iç baskı yaratarak işleri daha da kötüleştirmemeye çalışın. Luna iletişimsel Merkür ile karşı karşıya geldiğinde bu akşam kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, bu da sözlerinizi ifade etmeden önce iyice düşünmenizi hayati hale getirir. Gün sona ererken, özellikle duygusal veya enerjik olarak tükenmiş hissediyorsanız, yalnızlık için kendinize zaman ayırın.


16 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayacağınız gibi, cüretkar Mars, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor, ancak şu anda romantik beşinci eviniz olan aşk, tutku ve kendini ifade etme yoluyla sevgili gezegen hükümdarınız Venüs ile birlikte seyahat ediyor. Bugünlerde çok fazla deney mi yapıyorsun, Terazi? Özgürlük özlemine ek olarak, ister sanatsal ister romantik olarak konuşursak, isyan eylemlerine oldukça ilgi duyuyorsunuz. Bununla birlikte, Başak burcundaki ay, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey içinden geçerken, romantik randevunuzun kendiliğindenliği ile ilgili sezginizi kullanmalısınız.


16 Mart 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam et, Terazi! Artık mükemmeliyetçi Başak burcunda ay parıldadığına göre, çalışma alanınız ve iş arkadaşlarınızla nasıl karşılaştığınız konusunda oldukça analitik olabilirsiniz. Küçük nüanslardan neredeyse gözden kaçan hatalara kadar her şeyi bugün öğreneceksiniz. Detay odaklı olmanız gerekiyorsa, somutlaştırmak harika bir enerji olabilir. Ancak ay enerjisi aşırı analitik hale gelebileceğinden, geviş getirme istasyonundan uzak durmak biraz zor olabilir. Neyse ki, Ay Uranüs’ü Boğa’da üçgen açı yapıyor, bu da analiz felcinizi bırakmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.