Terazi Burç Yorumları 15 Mart 2022

Terazi burcunun 15 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 15 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 15 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 15 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygularınız şu anda beyninizin biraz solunda. Sert önlemlerin zamanı değil, ancak insanlarınızla biraz soğukkanlılık oynamak isteyebilirsiniz.


15 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her zaman çılgın bir şeye hazır olan insanlarla bazı planlar yapın.


15 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Aslan burcu ciddi Satürn ile karşı karşıya gelirken, bugün sorumluluklarınıza odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu titreşimler, çalışmanız gerektiğinde eğlenceye özlem duymanıza neden olacak, bu da telefonunuzu kapmanıza ve sosyal medya sayfalarınız aracılığıyla dikkatinizi dağıtmaya çalışmanıza neden olabilir. Ne yazık ki, Luna ve kaderin düğümleri arasındaki sert bir t-kare sayesinde, yapılacaklar listenizin etrafından dolaşmak yalnızca içsel hayal kırıklıklarına yol açacaktır. Kalbinizin veya zihninizin istediği şey bu olmasa da, kendinize bir iyilik yapın ve bu akşam olası endişelerden kendinizi kurtarmak için şu anda ilgilenmeniz gereken herhangi bir işle ilgilenin.


15 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, egonuz için beslediğiniz sosyal yüzeyselliklerden ve sahnelenmiş kişilerden uzak durun. Bu, özellikle ayın ünlü benzeri Aslan ve onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet hissinden oluşan yolculuğu göz önüne alındığında doğrudur, çünkü aynı zamanda romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn’e doğrudan bir muhalefet yapacaktır. tutku ve zevk. Yine de, ister aşık olduğunuz biri olsun, ister temas halinde olduğunuz potansiyel bir potansiyel müşteri olsun, anlaşmaları bozanlara ve bunların gerçekten nereden kaynaklandığına dikkat edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.