Terazi Burç Yorumları 14 Mart 2022

Terazi burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 14 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir hayalet sana musallat olmak için geri geldi, ama gerçekten korkutucu olan her şeyden çok Casper’a benziyor. Onunla arkadaş ol ve ne olduğunu gör.


14 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün çevrenizi keşfetmek sizi güçlü, güçlü ve yetenekli hissettirecek.


14 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık güneşi kaderin düğümleriyle bağlantı kurarken, sevgili Terazi bugün kendiniz için savunma yapmaktan ve müzakere etmekten korkmayın. Bu kozmik iklim size değerinizi hatırlatacak, masaya getirdiğiniz şeye değer vermeyen her türlü durumdan veya insanlardan uzaklaşmanızı teşvik edecek. Bu öğleden sonra Aslan ayı, arkadaş çevrenizde drama veya güç mücadelelerine yol açabilecek joker karakter Uranüs’e sert bir açı girdiğinde dalgalı sulara dikkat edin. Kendinize bir iyilik yapın ve hayatınıza zehir getirmeye çalışan herkesten uzak durun. Yalnızca sevgi dolu ve destekleyici bağlantılara yaslanmayı seçin.


14 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş, daha önce keşfetmediğin yeni derinlikleri aşabilir, Terazi. Balık burcundaki güneş, Boğa burcundaki kuzey ay düğümüne altmışlık açı yaptığında, iş hayatınızı dönüştürmenin yollarını düşünmeye başlayabilirsiniz. Zamanınızı, enerjinizi ve belki de paranızı buna yatırmaya istekliyseniz, günlük rutininiz veya çalışma ortamınız daha derin bir anlama sahip olabilir. İşyerinde başarmak istediğiniz bir şey varsa, dönüştürücü sürece katılın. İş hayatınıza bağlı kalmak için bugünün sekstilini kullanın, çünkü bu, size profesyonel ve hatta finansal özgürlük sağlayan kaderin bir yatırımı haline gelebilir.


14 Mart 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Razzle sevgili akranlarının gözlerini kamaştır ama kalbinin arzularını gözden kaçırma Terazi. Örneğin, ayın gösterişli Aslan’a ve sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz olan dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusuna geçişi üzerine, sosyal hayatınızdan gelecek vizyonlarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapılır. Bununla birlikte, ay, romantik beşinci eviniz, tutku projeleriniz ve kendini ifade etme yoluyla gezegen hükümdarınız Venüs’e aynı anda bir muhalefet yapacak ve bu da sizin olanla sizden istenenler arasında bir gerilim yaratacaktır. İnsanları memnun etmekle ünlüsün, ama uzun sürmez.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.