Terazi Burç Yorumları 13 Mart 2022

Terazi burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 13 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınızla aynı fikirde olmamayı kabul etmeye zahmet etmeyin. Olayları ilginç kılan fikir ayrılıklarıdır.


13 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hayatınızda değişmeyen tek şey değişim olacak.


13 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç burcu bu sabah yoğun Plüton ile karşı karşıya gelirken, ev işleri rahatlatıcı bir Pazar gününün önüne geçebilir. Bu titreşimler, özellikle arkadaşlarınız siz olmadan eğleniyorsa, yapılacaklar listenizde yer kaplayan iş miktarından dolayı hüsrana uğramanıza neden olabilir. Bu sabah ilgilenmeniz gereken işleri tamamlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın, böylece öğleden sonra Ay Aslan’a girdiğinde biraz eğlenebilirsiniz. Bu güneş yerleşimi, haritanızın topluluğu yöneten bölümünü harekete geçirecek ve arkadaş çevrenize yetişmek için biraz zaman ayırmanızı önemli hale getirecektir.


13 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, aşk hayatında inisiyatif almaktan seni alıkoyan ne? Belki bunun iyi bir nedeni var, ama ay Yengeç ve otoriter onuncu eviniz boyunca yolculuğunu tamamlamadan önce, altıncı şifa evinizden Balık’ta Güneş-Neptün ile buluşacak, bu yüzden bir şeylerin düzeltilmesi gerekiyor. Bununla birlikte, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla, ayın güç merkezi Plüton’a karşı muhalefetini düşünürken, gerçek duygularınızı ifade etmekte zorlanan bir parçanız olabilir. Başka bir notta, şu anda iyileşmenize öncelik vermeyi seçiyor olabilirsiniz.


13 Mart 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün sosun içinde kaybolmamaya çalış Terazi. İdealist Balık burcundaki güneş kavuşumu Neptün ile günlük iş rutininizin daha hayalperest bir tonda olduğunu görebilirsiniz. Gününüze devam ederken, yolda kalmak veya hatta mevcut olmak için mücadele edebilirsiniz. Mistik Balık enerjisi, sizi sert bir eylem planına bağlı kalmak yerine hayal kurmaya ve cüret etmeye teşvik eder. Böylece, zaman kaybetmek yerine, üzerinde çalışmak için size ilham verecek birkaç proje bulabilirsiniz. Sizi meşgul eden işe öncelik vermek, kendinizi işinize alıştırmak için mükemmeldir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.