Terazi Burç Yorumları 12 Mart 2022

Terazi burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 12 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm hafta boyunca sahip olduğunuz enerjiyi sürdürün – iyi durumdasınız ve romantik, sanatsal veya kariyer yollarınızda çok ilerleme kaydedebilirsiniz. Gözler ödülde!


12 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Alışkanlıklar koltuk değneği olabilir ve koltuk değneğine ihtiyacınız yoktur. Bugün biraz kırın.


12 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç ayı cömert Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaştığı için bu sabah yardımsever ve besleyici bir ruh halinde olacaksınız. Şu anda arkadaşlarınızı ve ailenizi biraz şımartmak için kendinize izin verin, özellikle de size neşe ve tatmin duygusu getirecekse. Bununla birlikte, güneş ve Neptün arasındaki bir bağlantı, özellikle kişisel bakım uygulamanız veya kendinizi şımartmanızın üzerinden bir süre geçmişse, kendi ihtiyaçlarınıza da öncelik vermenizi isteyecektir. Bu titreşimler, uzun bir yoga veya esneme seansı için mükemmeldir, ancak bir masaj veya enerji çalışması randevusu için sıçramayı da düşünebilirsiniz.


12 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günlük ritüellerin kutsaldır, Terazi. Bu özellikle kişisel yaşamınızda önemlidir, bu nedenle günlük rutininizin en yüksek iyiliğinize hizmet ettiğinden emin olmanız önemlidir. Örneğin, bekar veya zaten romantik olarak bağlı olmanıza rağmen, ayın sezgisel Yengeç’teki yolculuğu – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – sizi liderliği almaya teşvik etmeye devam ediyor, ancak dahası var. Luna, alışkanlıklarınız ve uzun vadeli planlarınız arasındaki yansıtıcı sinerjiyi doğrulayan, sorumlu günlük görevlerinizden oluşan altıncı eviniz aracılığıyla Balık burcundaki cömert Jüpiter ile eş zamanlı olarak bağlantı kuracak. Kendinize karşı nazik olun ve kendini sevmeyi uygulamaya devam edin.


12 Mart 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Meslek hayatının doğru yönde gittiğine biraz inan, Terazi. Ay Yengeç burcundayken, kariyer yolunuz hakkında biraz duygusal hissedebilirsiniz. Belki başardığın şeydir ya da ne kadar ilerlediğindir. Ay, Balık burcunda hem güneşi hem de Jüpiter’i üçgen yaptığından, profesyonel yolculuğunuza umutlu bir bakış açısıyla bakmanız teşvik edilir. Güzel, sulu üçlü iş hakkında biraz etkileyici. Profesyonel süreciniz hakkında inanılmaz derecede duygusal hissedebilirsiniz, bu nedenle gün boyunca ortaya çıkan olumlu duyguların tadını çıkarmanıza izin verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.