Terazi Burç Yorumları 11 Mart 2022

Terazi burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 11 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sosyal ortamdan çok uzun süre uzak kalamazsınız ve bu sefer küçük bir aşk bağı şansı var. Zaten biriyle ilişki kurduysanız, daha da yakınlaşmak için harika bir zaman.


11 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün ihtiyacınız olan tüm yardımı isteyin. Pazarlık ettiğinizden daha fazlasını alabilirsiniz!


11 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç ayı, Venüs ve Mars arasındaki dengesiz açı nedeniyle bu sabah yapmak istediğin ve profesyonel olarak yapman gereken şeyler ters gidebilir. Mesleki yolunuzdaki memnuniyetsizlik, aynı zamanda, iş dışında kendinizi tatmin olmuş hissetmenin yollarını bulmanızı önemli hale getirerek, eğiliminizi de engelleyebilir. Neyse ki, Ay’ın Uranüs’le tatlı bir bağlantı paylaştığı bu akşam, kendinizi canlı ve evrenle uyum içinde hissetme fırsatınız olacak. Bu kozmik iklimi, yeni bir iş aramaya başlamayı gerektirse bile, artık size hizmet etmeyen herhangi bir kişi veya durumdan kurtulmak için bir fırsat olarak kullanın.


11 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Parıldayan karizmanızı gözden kaçırmak zor, ancak ay tarafından yönetilen onuncu evinizin sihrini inkar etmek mümkün değil. Terazi, o havalı özçekimi paylaşıp paylaşmamayı düşünüyorsan, beklediğin işaret bu. Ne de olsa ay, günlük ritüellerden, sağlık alışkanlıklarından ve gerekli özenden sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Merkür ile uyumlu bir hizalama yaparken onuncu şöhret evinizden parlayacak. İlerlemeniz farkedilmeden gitmedi ve birisine neyi kaçırdığını göstermenin zamanı gelmiş olabilir.


11 Mart 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mevcut kariyer yolunuzda kendinizi ne kadar rahat hissediyorsunuz Terazi? Ay Yengeç burcunda parıldadığında, profesyonel yolculuğunuza, başarılarınıza ve hatta itibarınıza biraz duygusal olarak yatırım yaptığınızı hissedebilirsiniz. Ay enerjisi, mesleğinizin bu yönleri hakkında oldukça güçlü hissedebileceğiniz için sizi savunmasız bir konuma getirebilir. Ancak bu güvenlik açığı, özellikle ay Merkür’ü Balık’ta üçgen yaptığından, kariyer yolunuz hakkında size fikir verebilir. Özellikle uzun vadede nereye götürebilecekleri konusunda profesyonel seçimlerinizi sezgisel olarak yönlendirmenin zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.