Terazi Burç Yorumları 1 Nisan 2022

Terazi burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm cevaplara sahip olmanız gerekecek, çünkü insanlar yardımınıza ihtiyaç duyduklarında her şeyi bilmenizi bekleyecekler. Bu konuda ne kadar iyi olduğunuza kendinizi şaşırtabilirsiniz.


1 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çatışma bugün ortaya çıktığında, yansıtıcı bir bakış açısı edinin. Alevleri havalandırmayın.


1 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ufukta yeni ortaklıklar var, Terazi! Ters burcunuz Koç burcunda parlayan yeni ay ile birlikte, profesyonel taahhütlerinizin geleceği konusunda inanılmaz derecede iyimser hissedebilirsiniz. Mevcut ortaklıklarınızda seviye atlamak istiyorsanız, ay sizi liderliği almaya teşvik ediyor. Luna ayrıca sizi mali açıdan daha tatmin edici bir sözleşme veya daha dengeli bir çalışma ilişkisi gibi yeni profesyonel taahhütler aramaya teşvik edebilir. Koç burcundaki yeni ay bağımsız enerjiye sahip olduğundan, sonunda yalnız çalıştığınız yeni bir döngüye bile girebilirsiniz.


1 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, güneş Chiron’a kadar uzanırken, kalbiniz bugün biraz kozmik sıcaklıktan ve şifadan faydalanacak. Bir ilişkiniz varsa, evren sizden ve sevgilinizden birbirinizi geliştirmenizi isterken, partnerinizi kendilerinin en iyi versiyonu olmaya teşvik etmek için iyi bir zaman. Luna’nın tutkulu Mars’a bir öpücük göndererek havaya biraz yaramazlık getirdiği bu öğleden sonra eğlenmek için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun. Bu enerji aynı zamanda aşk hayatınızdaki şeyleri ısıtmaya da yardımcı olabilir, bu nedenle özel birini harekete geçirmek istiyorsanız kendinizi tutmayın.


1 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel biriyle yarı yolda tanışmak bir bedelle gelmek zorunda değil, Terazi. Ve, ister bekar, ister romantik olarak bağlı olsanız da, bugünün astro-havası, mutluluğunuzla ilgili sınırlar ve engeller yaratmaya boyun eğdiğiniz alanları düşünmeye teşvik ediyor. Tüm bunlar, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinize yeni başlangıçlar getireceğinden, Koç burcundaki bugünün yeni ayı sayesindedir. Bununla birlikte, yaralı şifacı Chiron ile birlikte ve Satürn ile uyum içindeyken, sevgi dilinizin temelini ve başkalarına yaklaşımınızı çevreleyen duygusal temalar vardır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.