Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Nisan 2022

Terazi burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Romantik hükümdarınız Venüs, bu ayın başlarında deneysel Kova ile ortak olmaya devam ederken keşfedilecek çok şey var. Geleneksel, kararlı bir ilişki içinde olsanız bile, biraz dallanmış gibi hissedeceksiniz. Bekarlar, flört konusunda yenilikçi olun. Yaptığınız büyük bir keşif, oyunun kurallarını değiştirebilir!

5 Nisan’da Venüs, sezgisel Balık ile eşleşmek için özgürlük arayan Kova’dan ayrılır, duygularınızı yükseltir ve sizi idealist bir romantik ruh haline sokar. Henüz “birini” bulamadıysanız, yakında size ulaşacaklarını umarsınız. Hayalleriniz, olacakların renkli resimlerini çiziyor.

16’sında, büyüleyici burcunuzdaki dolunay, bolca güzellik ve bir miktar bencil davranış sergiliyor. Şimdi aynaya birkaç kez daha bakmadan edemezsiniz ama evren sizi suçlamıyor. Luna doluyken, gerçekten ne kadar harika olduğunuzu görmeniz için fazlasıyla ışık sağlar ve diğerleri de fark eder.

30 Nisan’da tuhaf Balık burcundaki büyülü Venüs-Jüpiter kavuşumu, size hak ettiğiniz tüm mutluluğu bahşeder. Evrenden bir dilek hakkınız olsaydı bu ne olurdu? Şimdi aşk hayatınıza iyi şeyler çekmeye odaklanın Terazi. Bu şanslı açı sırasında bazı çok mistik şeyler olabilir.


Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Nisan’da Venüs Balık’a girdiğinde gül renkli gözlük takarken kırmızı bayrakları tespit etmeye çalışırken flört etmek gerçek bir mücadele olabilir. onda. Sağduyunuzu göz ardı etmeyin, özellikle de biri kulağınıza tatlı şeyler fısıldadığında.

14 Nisan’da Mars Balık burcuna geçtiğinde duygusal sağlığınıza odaklanın. İncinmemek için ilişkinizin başlarında sağlıklı sınırlar belirleyin. On altıncı burcunuzda, dolunay sırasında kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmaya başlayın. Kendinizi bir randevuya çıkarın ve kendinizi sevgiyle yıkayın, Terazi.

19 Nisan’da güneş Boğa burcuna geçtiğinde, iyi ya da kötü, ilişkinizde bazı büyük değişiklikler yapmanın zamanı geldi. sen.

Neyse ki, Merkür yirmi dokuzunda İkizler’e girdiğinde birçok flört fırsatınız olacak. En iyi randevu geceniz, 30 Nisan’da Boğa burcundaki yeni ay sırasında, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilecek şehvetli bir gece yaratıyor.


Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Güçlü Geçişler

Bu ay bazı büyük şeyleri başardığını görebilirsin, Terazi. Rutinlerinizde olumlu değişiklikler yaptığınızda, hayatınız yerine oturabilir ve daha tatmin edici ve tatmin edici hale gelebilir. Her şey, önceliklerinizi sıfırlamak ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bir kenara atmakla ilgili.

19 Nisan’a kadar dostluklara ve önemli bağlara ışık tutan güneş, ay başlarken ilişkilendirme sektörünüzde. Bu haftalarda, özellikle zorluklar yaşıyor gibi görünen ilişkileriniz üzerinde çalışma fırsatınız var. Ayrıca, dalga boyunuzda başkalarıyla bağlantı kurmak için motive olacaksınız.

On altıncı ayında Terazi burcundaki dolunay, halının altına süpürülmüş olabilecek bir konuyu vurgulayabilir. Bu, onu açığa çıkarma ve sonsuza kadar çözme şansınız olabilir. Yine de sakin ol, çünkü duygular yükseliyor olabilir. Bunu çözecekseniz, sorundan biraz uzaklaşmanız gerekecek.

Güneşin 19 Nisan’da Boğa burcuna geçişi, sizi derinlere inmeye ve başarılı olmanızı engelleyebilecek duygusal blokları ortadan kaldırmaya teşvik ediyor. Yoğun bir bölgeden geçerken, hayatınızın sizi engelleyen yönlerini çözme şansı verir. Bir terapistin, danışmanın veya yaşam koçunun yardımına ihtiyacınız varsa, onu almaya çalışın.

Powerbroker Pluto, yirmi dokuzunda, ev ve aile sektörünüzde retroya geçecek ve bu aynı zamanda ruhunuza ve benlik duygunuzla ilgili hislerinize ve bunun sizin için ne anlama geldiğine daha derinlemesine bakmanız için size ilham verebilir. Ailenizle ne kadar iç içesiniz? Sizi bir birey yapan şeyin ne olduğunu bulmak çok özgürleştirici olabilir.

Son olarak, 30 Nisan’da Boğa burcundaki güneş tutulması, dinamik yeni olasılıklarla aynı zamana denk gelebilir. Bu, iş, ilişki veya yeni bir fırsatı kucaklama ile ilgili olsun, yeni bir başlangıç ​​için bir şanstır.


Terazi Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Terazi, bu ayın büyük bölümünde sizin için kozmosta çok fazla yoğunluk var ve meydana gelen geçişlerden kaynaklanan oldukça ağır zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sadece şu anda tüm seçeneklerinizi değerlendirmeniz ve ihtiyacınız olduğunda yardım istemenize izin vermeniz gerekiyor. Yıllar boyunca, tam zamanında sizin için mükemmel tavsiyeleri verecek pek çok bağlantı kurdunuz.

Bu, yalnız gitmeye çalışmanız gereken bir zaman değil. Şu anda bir grup çalışmasında daha fazla güç var. Tercih ettiğinizden daha fazlasını düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Yerinde kararlar vermek, özellikle mükemmeliyetçi eğilimlerinizin sizi yenmesine izin verirseniz, biraz gergin hissetmenize neden olabilir.

30 Nisan’da Boğa burcundaki güneş tutulması sihirli bir çözüm getirmiyor, ancak özellikle otorite figürleri tarafından kullanılmış ve suistimal edildiyseniz, hayatınızda hangi kariyer kapısının kapanması gerektiğine dair güçlü bir gösterge getiriyor. Bu sizin için çok önemli bir büyüme dönemi. Hayatın büyüyen acıları kolay değildir, ancak bu döngü sırasında yaptığınız ittifaklar sizi etkileyecek ve sizinle ruh düzeyinde bağlantı kuracaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.