Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Mart 2022

Terazi burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Mart ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

düzene sokma

Güneş ve pozitif Jüpiter, yaşam tarzı bölgenizde, Terazi, bu nedenle önümüzdeki haftalar büyük umut vaat ediyor. Bu, yeni zorlukların ve ilginç fırsatların tadını çıkarabilmeniz için aktivite yelpazenizi genişletme şansınız.

2 Mart Balık burcundaki yeniay sizin için çok faydalı olabilir. Jüpiter ve elektrikli Uranüs ile aynı hizada olduğundan, birdenbire heyecan verici bir şey olmasını bekleyin. Hayatınızı bir sonraki seviyeye taşımak için beklediğiniz şey olabilir.

Güzel Venüs ve kızıl-sıcak Mars şimdi ilginç bir dans yapıyor. Oğlak burcunda başlayıp Kova burcunda biten tüm ay boyunca birlikte hareket ediyorlar. 19 Aralık 2021’de Venüs geri hareketine başladığından beri bir süreç yaşanıyor. Bir şeyler sona eriyor veya yeni bir aşamaya giriyor olabilir. Ve her iki gezegen de beşincisinde Kova burcuna geçerken, yaratıcılığınızı, romantik fırsatlarınızı ve çok daha fazlasını keşfetmekte özgür olacaksınız.

18 Mart dolunayı Başak burcunda ve ruhsal sektörünüzde gerçekleşiyor ve bu, programınızı basitleştirmek için bir çağrı olabilir. Bunalmış hissediyorsanız, dinlenmek ve yeniden şarj etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın.

Güneş yirminci ayda Koç burcuna geçerken ilişkiler kutlanacak bir şey olabilir. Yalnız gitmek yerine, başkalarıyla birlikte çalışarak daha iyi sonuç alırsınız. Ekip çalışması ile tek başınıza yapabileceğinizden çok daha fazlasını başarabilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir zorluğun üstesinden gelmek ve yakın olanlarla daha fazla zaman geçirmek için bir şans.

İletişimsel Merkür 27 Mart’ta Koç burcuna geçtiğinde, diğerleri aynı fikirde olmasa bile gerçek fikirlerinizi dile getirmeye hazır olacaksınız.

Son olarak, bir değişime hazır olun, çünkü 31 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, bir romantizmi, hatta bir arkadaşlığı yeni bir yakınlık düzeyine taşımak için bir şans olabilir. Yeni bir sayfa açmanın zamanı geldiyse, şimdi yapın.


Terazi Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mart’ta Balık burcunda yeniay olduğunda ciddi bir flört etmeye hazır olun. Ancak, kendinizi korumak için sınırlar koyun. Özellikle beşinci ayda Venüs ve Mars Kova burcuna girerek sizi romantik bir kumar oynamaya teşvik ediyor. Sadece ilk gecede kalbini ele verme, Terazi.

9 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçtiğinde rüya gibi tarihler planlayın. Ve işler plana göre gitmezse esnek olmayı unutmayın. Özellikle on sekizinci ayın Başak dolunayı sırasında hiçbir şey yolunda gitmediğinde. Zorlamak yerine iptal edin ve geceyi biraz öz bakımın tadını çıkararak geçirin.

Ayın ikinci yarısı, 20 Mart’ta güneş Koç burcuna girdiğinde daha da romantik hale geliyor. Ateşli randevularınızdan biri, birlikte daha fazla zaman geçirdikçe ciddileşebilir. Cesur olun ve Merkür yirmiyedincide Koç burcuna geçtiğinde onlara çıkma teklif edin ve size nasıl hissettiğinizi söyleme güvenini verin.

Ay, 31 Mart’ta Koç burcunda yeniay olduğunda cızırtılı bir randevu gecesi ile sona eriyor. İster ilk hareketi yapıyor olun ister anlaşmayı imzalıyor olun, romantik başlangıçlarla dolu bir gece, bu yüzden aşık olma cesaretini gösterin.


Terazi Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs 5 Mart’ta Kova burcuna geçtiğinde, üzerinizde hırslı bir enerji dalgası hissedebilir, bu da dünyayı alt edebileceğinizi hissettirebilir. Bugün karşılaştığınız her şeyle ilgileneceksiniz, bu nedenle işinizden her zamankinden daha fazla etkileniyorsanız şaşırmayın. Bunu kesinlikle kendi yararınıza kullanın ve yapabildiğiniz kadar çok şey yapın.

Terazi, dün olan veya yarın olacak herhangi bir şey için endişelenmenin zamanı değil. Sadece şu anda önünüzde ne olduğuna odaklanın ve elinizdeki işe bağlı kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Ayın on sekizinde, haritanızın hizmet sektöründe dolunay var. Başkalarıyla çalışmak size doğal geliyor, ancak bu ay birlikte çalıştığınız herkese doğal olarak gelecek ve işyerinde güzel bir uyum yaratacak. Meslektaşlarınız ve dünyanın geri kalanı, adalet ve hakkaniyet konusundaki alışılmış ilginize uyacaktır. Başkalarının bu canlandırıcı şefkati özellikle sizin için iyi olacak. Normalden daha fazla fikir birliği ve fikir paylaşımı olabilir, bu nedenle işbirliği yapmak da kolay olmalıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.