Oğlak Haftalık Burç Yorumları (7 Mart – 13 Mart Haftası)

Oğlak burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 7 Mart – 13 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında programa sadık kalın çünkü disiplininiz onu bir arada tutan tek şey olacak. Çarşambaya kadar olan şeyleri gördükten sonra, bir adım geri atabilir ve rahatlayabilirsiniz. Bu iyi bir zamanlama çünkü Perşembe ve Cuma sizin için yüksek enerjili, güzel zamanlarla, özgüvenle ve kim olduğunuzu bilmenin verdiği sıcaklıkla dolu günler olacak. Bir aşk bağlantısı yerine oturursa şaşırmayın. Bu hafta sonu, geleceğe dair bir vizyonla karşılaşabilirsiniz.


Oğlak Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni şeyler oluyor. Oğlak, vites değiştirmeniz gerekebilir.

Hafta, 6 Mart Pazar günü Venüs ve Mars’ın Kova burcuna girmesiyle başlıyor. Oğlak burcu, aniden dünyanın ne kadar hızlı değiştiğini ve bu değişikliklerin ne kadarının sizi doğrudan etkileyebileceğini anlayabilirsiniz. Ve bunların bir kısmının heyecan verici, ilginç ve potansiyel olarak karlı olduğunu biliyorsunuz, ancak bu yeni dünyada kendinizi rahat hissetmeden önce öğrenecek ne kadar çok şey olduğunu da düşünüyor olabilirsiniz. Burası, her gün ortaya çıkan yeni terimler ve fikirler konusunda size rehberlik etmesi için teknoloji konusunda bilgili arkadaşlara ve genç akrabalara güvenebileceğiniz yerdir.

Ayrıca Pazar günü Kova burcundaki Merkür para evinizde Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Bu, olmak istediğiniz yere nasıl gideceğinizi bulmaya çalışan eski zamanların katlanır haritalarından biriyle bir kavşakta durmak gibidir. Oğlak, geçmişi ve bunun nasıl daha kolay olduğunu düşünüyor olabilir veya belki de kaçırılan fırsatların özlemini çekiyor olabilirsiniz. Ama yol boyunca birçok macera ve hazineyle birlikte tüm gelecek önünüzde. Bugün, nereye gittiğinizi ve özellikle finansal olarak ilerlemek için bugün neler yapabileceğinizi düşünmekle ilgili.


Oğlak Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs ve Mars, 6 Mart’ta Kova’da bağlantı kurarken, kalplerimiz ve zihinlerimiz bu sabah açık olacak. Entelektüel ve duygusal düzeyde bağlantı kurmaya istekli hissedeceksiniz. Yine de, etrafınızdakiler sohbete ayak uyduramıyorsa, sosyal çevrenizi genişletmenin yollarını aramanız gerekebilir. Dokuzuncu ayda Merkür Balık burcuna girerken hafta boyunca olumsuz etkilere dikkat edin. Bu enerji, arzularını ve zihinlerini okumanızı istedikleri için diğerlerinde kontrol edici veya sahiplenici davranışları ortaya çıkarabilir, bu nedenle hem kendinizde hem de başkalarında bu tür eylemlere dikkat etmek isteyeceksiniz.

Neyse ki, ortaya çıkabilecek herhangi bir sorun hakkında konuşabilmelisiniz. Diplomasi şu anda uzun bir yol kat edecek, bu yüzden başkalarına gerçekten duyulmaları için alan verdiğinizden emin olun. Boğa burcunun altıncı aydaki Mars ve Venüs ile açı yapmasından ve yüksek drama yaratmasından sonra, çitler hafta ortasına kadar tamamen onarılmalıdır. Bu enerji, sevgiyi tüm formlarında kutlamak için mükemmeldir, bu nedenle en yakınınız ve sevdiklerinizle bağlantı kurmanın yollarını aramak isteyeceksiniz. Bu ay yerleşimi, önümüzdeki birkaç gün boyunca masaya bir yoğunluk getirecek ve bu da bağlarınızı kurmanıza veya kırmanıza yardımcı olabilir. Nihayetinde, hafta sizi sevdikleriniz ve taptığınız kişilerle geri getiriyor.


Oğlak Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni bir hafta, biraz para kazanmak için yeni fırsatlar demektir, Oğlak!

6 Mart Pazar gününden itibaren hem Mars hem de Venüs sabit Kova burcunuzdan ayrılıyor. Bu iki gezegen aynı anda Kova’ya girerken, aynı zamanda birbirleriyle kavuşuyorlar! Bu uğurlu birliktelik, güvenliğinizde yeniliği ateşleyerek, benzersiz finansal fırsatlar aramanızı teşvik eder. Mars, öz motivasyonunuz olarak hareket eder ve finansal özgürlük ve güvenlik elde etme hırsınızı besler. Bu arada, Venüs çantayı güvence altına alabilir ve sizi olası olmayan ama değerli fırsatlara yönlendirebilir. Bu harika geçişler boyunca, para size en beklenmedik şekillerde gelebilir! Ardından birkaç gün sonra, 9 Mart Çarşamba günü Merkür Kova’dan sulu Balık için ayrılır. Zihinsel Merkür, işte yapmanız gereken konuşmaları görselleştirmek için mükemmel olan Balık’ta hayal kurar. Bu geçişi, yaklaşan konuşmalarda ve hatta anlık toplumsal dinamiklerde nasıl etkili bir şekilde gezinebileceğinizi düşünmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca, işyerinde bir empati yerinden ilişki kurmanıza da yardımcı olabilir. Ancak, bu geçişin kaygan bir aşırı paylaşım eğimine yol açmaması için iletişim sınırlarınızı unutmayın. Son olarak, İkizler’deki ilk çeyrek ay, ertesi gün çoklu görev becerilerinizi artıracak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.