Oğlak Burç Yorumları 9 Mart 2022

Oğlak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 9 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Süper inatçı olan o otorite figürüne ya da daha yukarısına karşı durun. Haklı olduğunuzu biliyorsunuz ve bunu kanıtlayacak gerçeklere ve rakamlara sahipsiniz. Bu münazara becerilerini iyi bir şekilde kullanın.


9 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çatışma bugün ortaya çıktığında, geri çekilin ve dramadan uzak durun. Aşırı olabilir.


9 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah kendinizi beslemek ve şımartmak için biraz zaman ayırın, İkizler ayı şifalı asteroit Chiron ile bağlantı kurarken. Bu titreşimler, tipik olarak sert dış görünüşünüzü yumuşatacak ve kendinizi yalnızca savunmasız olabileceğiniz insanlarla çevrelemenizi önemli hale getirecektir. Akşam yaklaşırken, iletişim gezegeni Merkür, burçları sulu Balık ve üçüncü eviniz olarak değiştirecek. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, konuştuğunuz herkesin duygularına çok daha fazla odaklanacaksınız, bu da aileniz ve arkadaşlarınızla paylaştığınız bağları güçlendirirken gardınızı düşürmenize izin verecek.


9 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç hafta içinde, Kova’daki zihinsel Merkür, sizi para kazanmanın ve bütçenizi belirlemenin benzersiz yollarını düşünmeye teşvik etti. Oğlak, Merkür Balık’tayken bu geçişten arta kalan bazı fikirleriniz olabilir. Zam istemek, işyerinde yeni fırsatlar aramak veya bir mali danışmanla koordine olmak istiyorsanız, şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Fantastik Merkür’ün olumlu bir tonu var, sohbetlerinize umut duygusu aşılıyor. Bu transit sırasında iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmanın daha da kolay olduğunu görebilirsiniz!


9 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilgili Merkür bugün Balık burcunda Jüpiter ve Neptün’e katılacak, mobil üçüncü iletişim evinize, düşünce sürecine ve yakın çevrenize netlik ve ivme getirecek, ancak bunun olaylara mantıklı bir bakış açısıyla bakmakla hiçbir ilgisi olmadığından emin olabilirsiniz. Bekar da olsanız da, bugünün astro-havası sizi sezgilerinize güvenmeye ve içsel bilişinize, Oğlak’a güvenmeye teşvik ediyor. Ay ayrıca detay odaklı İkizler burcunda olacak, bu da sezgilerinize güvenmeniz ile çelişiyor, bu nedenle mantıklı ve sezgisel zihniniz arasında bir denge kurmanız için bir fırsat. Aşk sadece gerçeklere güvenmekle ilgili değildir. Doğru olanı yap.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.