Oğlak Burç Yorumları 8 Mart 2022

Oğlak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 8 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 8 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

O ağzı dakikada bir mil hızla çalıştırıyorsun ama görünüşe göre kimse seni duymuyor. Onları unutun ve mırıldanmaya devam edin – yakında anlayacaklar.


8 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün geri adım atın. Etrafınızdaki şeylerin uğuldamasına izin verin ve daha sonra geri adım atın.


8 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu Plüton’u destekleyici bir açı oluşturduğundan, bu sabah kendinizi sınırsız hissedeceksiniz, sevgili deniz keçisi, sizi gücünüzden yararlanmaya teşvik ediyor. Ağırlığınızı biraz dağıttığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin, özellikle de başka biri gündeminizin önüne geçmeye çalışıyorsa. Neyse ki, ay burçları havadar İkizler’e çevirdiğinde vibe aydınlanacak ve bu da sizi bir üretkenlik çılgınlığına atacak. Yapılacaklar listenizi bir kenara bırakmak, şu anda size bir güvenlik hissi verecektir, ancak hızınızı artırmayı ve gece geç saatlere kadar çalışmamaya çalışmayı unutmayın.


8 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gücünü geri al ve zaten senin olanı al, Oğlak. Ay, şehvetli Boğa ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna burcunuzda dönüştürücü Plüton ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, kesin olan bir şey var: Kalbinizi özel birine bağladınız ve kalbinizin arzularının önüne geçmek yok. Dahası, ay, güvenlik duygunuz ve şehvetli arzularınız arasında sürtüşme yaratabilecek anlayışlı Merkür ile karşı karşıya gelecek. Bu aşk hikayesinde potansiyel olarak korkutucu bir şey var mı?


8 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşe başla, Oğlak! İkizler’de yeni basılmış ay, iş hayatınıza duygusal olarak yatırım yapıyor ve sizi birkaç farklı rutin ve görev arasında geçiş yapmaya teşvik ediyor. Çoklu görev yapmanın normalden daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Ancak kesinlikle dikkatinizi çekmeniz gereken bir şey varsa, o zaman sabit Kova’da Mars ve Venüs üçgeni yapılacaklar listenizi daraltmanıza yardımcı olabilir. Sosyal, entelektüel üçlü, mantıksal olarak en önemli olana odaklanacak ve teşvikleri bile olabilecek değerli görevleri listenizin en üstüne yerleştirecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.