Oğlak Burç Yorumları 7 Mart 2022

Oğlak burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 7 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 7 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Pop müziğin ortaya çıkışından bu yana insanlar hayatlarının müziklerini yaşıyorlar. Farklı bir davulcuya yürüyün — kalp atışlarınızı hızlandırmak için tekno ritmi deneyin.


7 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sahip olduklarınızın ve saklamak istemediklerinizin bir envanterini yapın. Temiz bir tarama düşünün.


7 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, güneş ve Jüpiter’le faydalı bağlantılar kurarken Boğa’da yolculuk ederken gerçeğinizi söylemekten, fikirlerinizi paylaşmaktan ve bu süreçte biraz eğlenmekten korkmayın. Bu enerji, son zamanlarda üzerinde çalıştığınız herhangi bir tutku projesinde ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilecek benzersiz ve sindirilebilir yollarla kendinizi ifade etmenizi kolaylaştıracaktır. Luna, ilham verici Neptün’ü öptüğünde bu akşam sanatsal yönünüz ortaya çıkıp oynamak isteyecek. Akşam için fişi prizden çekmek için kendinize izin verin, ancak bir hobi veya yaratıcı çıkışla çalıştığınızdan emin olun.


7 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, tatlı Boğa ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz boyunca cızırdamaya devam ediyor. Venüs, Mars ile birlikte dans ederken, kendinizi de hissediyorsunuzdur, Oğlak. Her ne kadar, anlamlı aşk sektörünüzde yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Balık’taki Güneş-Neptün’e tatlı bir altmışlık oluşturacak. Herkesin sevgi dili özellikle benzersizdir, bu yüzden bu zamanda suları test etmekten korkmayın. Ne de olsa ay, özgürlüğü seven Uranüs ile kavuşum yapacak, bu yüzden işler planlandığı gibi gitmeye meyilli değil.


7 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tamamen finansal güvenliğinize öncelik vermekle ilgili, Oğlak. Satürn Kova’da, bütçeniz için gerçek sorumluluğu teşvik ederken, Boğa’daki dünyevi ayı kare yapar. Tasarruf etmeniz gerektiğini bilmekle paranızı harcamak istemek arasında bir yol ayrımında hissedebilirsiniz. Meydan, bütçenizi zorlar ve size bir tutku projesine mi yoksa yan işlere mi yatırım yapmanız gerektiğini sorar. Biraz para kazanmak için biraz para harcamanız gerekiyorsa, yatırımın tam olarak karşılığını alıp almayacağını kendinize sorun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.