Oğlak Burç Yorumları 4 Mart 2022

Oğlak burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 4 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 4 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşiniz sizi şu anda olmak istediğinizden daha meşgul edebilir. Hayatınızdaki o yeni seksi hızlı bir arama veya e-posta için zaman ayırın.


4 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sadece kıyıya devam et. Bir şeyleri bir süre deneyimlemeniz ve pasif olmanız gerekiyor.


4 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Balık güneşi ve iyimser Jüpiter arasındaki tatlı birliktelik sayesinde bilgeliğiniz, zarafetiniz ve mantığınız bugün büyük şifalar getirebilir. Şu anda sevdiklerinize tavsiye vermekten veya onları teselli etmekten korkmayın, çünkü bakış açınız onlara tahmin edemeyeceğiniz şekillerde yardımcı olabilir. Özellikle Luna’nın şifalı asteroit Chiron’a yakınlaştığı öğleden sonraları, bu iyi hislerden bazılarını kendinize de yatırdığınızdan emin olun. Bu bağlantı, evren zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslerken sizi alçakgönüllü olmaya zorlarken, kendinize biraz odaklanma zamanının geldiğinin sinyalini verecektir.


4 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, kendini açıklamaya gerek duymadan bugünü kendin yap. Tek ya da zaten bağlı, ayın savaşçı gibi Koç ve dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en derindeki hisler arasındaki yolculuğu sadece geri çekilme ihtiyacına ilham vermekle kalmayacak, aynı zamanda size içten dışa enerji verecek. Ne de olsa, burcunuzda Venüs ile birlikte oturan cesur Mars ile – Mars aynı zamanda Koç’ta bugünün ayını besliyor – özel kişiniz bu mesajı onaylasa da, kendinize bir öncelik vermeye teşvik ediliyorsunuz. Ay aynı zamanda önemli kişilerden oluşan yedinci evinizi de yönetir, bu nedenle kendinizi ifade edin ve enerjinizi yeniden şarj edin.


4 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir doları nasıl uzatabilirsin, Oğlak? Mali sektörünüzü etkileyen Merkür, Satürn Kova’dayken, zihniniz güçlü bir şekilde para meselelerinize odaklıdır. Satürn uygulamalarınıza disiplin eklemek isterken, Merkür çantayı veya daha iyi bütçeyi güvence altına almanın yollarını düşünüyor. Daha iyi tasarruf etmek, harcamak ve hatta zam elde etmek için herhangi bir fikriniz varsa, bu geçiş bu fikri bir oyun planına dönüştürmenize yardımcı olabilir. Bunu birisiyle konuşmanın, potansiyel planların ayrıntılarını anlamanıza yardımcı olabileceğini görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.