Oğlak Burç Yorumları 31 Mart 2022

Oğlak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 31 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat karmaşık olabilir, ancak son zamanlardaki kafa karışıklığınızın çok basit bir çözümü olabilir. Doğru kişiye doğru soruyu sorarak başlayın.


31 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda faaliyetin merkezindesiniz – hareketlerinizin dalgalanmalara neden olduğunun farkında olun.


31 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, çalışmak bugün farklı bir anlam kazanabilir. Genellikle, kariyerinizde uzun vadeli bir hedefe ulaşmak için hamleler yapmaya odaklanan, saygılı, çalışkan bir dünya burcusunuz. Ancak bugün, farklı bir şekilde çalışmak için ilham alabilirsiniz. Mesleki ayrıcalıklarınıza odaklanmak yerine, ev içi görevlerinize odaklanmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Bugün, ev projeleri ve diğer önemsiz görevler, yapılacaklar listenizin başında olabilir. Kendinden emin, canlı ay enerjisini kullanarak evde yapabildiğin kadarını yap!


31 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün evinizi düzene sokmak için motive hissedeceksiniz, Koç Ay dördüncü evinize bir enerji akışı getiriyor. Bu titreşimler, biraz ürkütücü gelseler de, yeni yerel projeleri üstlenmek için mükemmeldir. Bu akşam enerjiyi, yapmayı umduğunuz herhangi bir iç tasarım değişikliği için bir planın tam olarak haritasını çıkarmak için kullanın, buna uygun bir bütçe oluştururken ihtiyacınız olan tüm öğeleri yazın. Gün sona ererken, evren ruhunuzu beslemenin yollarını ararken, yeni ay tezahür eder ve sezgilerinizi güçlendirir.


31 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkınız ve romantizminiz söz konusu olduğunda “duygusal” bir tip değilsiniz, ancak bu onun değerini görmediğiniz anlamına gelmez, Oğlak. Aksine, duygusal Yengeç, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir; bu, elbette açık olduğunuz sürece, dünyanızdaki o sulu iyiliğin bir kısmını çekmeye eğilimli olduğunuz anlamına gelir. Bundan bahsetmişken, bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, ay, en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla Koç burcundaki Merkür ile çarpışacağından, normalden daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. Birine nasıl hissettiğini söylemekten çekinme.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.