Oğlak Burç Yorumları 30 Mart 2022

Oğlak burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 30 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Evde bir tür sinir bozucu şeyler oluyor ve bu çok önemli olmasa da, bir tatil hakkında hayal kurmanızı sağlıyor. Egzotik bir bölgeden gelen bir kartpostal bugün dikkatinizi çekebilir.


30 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaklaşan bir proje veya hedefin temelini atmaya başlamak için mükemmel bir gün.


30 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Açıkça kabul ettiğinden çok daha fazlası var, Oğlak. Elbette, bu kendinize saklamayı seçtiğiniz bir şey olabilir. Yine de, Koç’taki Merkür evinizin dördüncü evinde, aile meselelerinde ve en derindeki hislerde cızırdadığında, büyük olasılıkla kişisel meseleler etrafında dönüyor. Bununla birlikte, bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, ayın Balık’taki Jüpiter ve Neptün’e yakınlığı – üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla – duyguların ve / veya konuşmaların kolaylıkla akmasını sağlamaz. Söylemeye gerek yok, bir aşk ilgisine veya partnere açılmak dağınık olabilir.


30 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutkularının peşinden gitmenin değeri var, Oğlak. Çalışkan bir dünya işareti olarak, zevki gözden kaçırabilir veya yapmaktan gerçekten zevk aldığınız bir şeyden para kazanabilirsiniz. Ancak bugün Kova’daki Venüs Boğa’daki kuzey ay düğümü ile kare açı yaptığından, tutkularınıza bağlılığın ne kadar değerli olabileceğini görebilirsiniz! Belki de bir yan iş olarak tutkunuzun peşinden koşmanın zamanı gelmiştir ya da sevinçlerinizi işteki mevcut pozisyonunuza dahil edebilirseniz. Her ne olursa olsun, işinizden mutluluk elde etmeye öncelik vermenin şimdi tam zamanı!


30 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Merhametle konuşun, sevgili Deniz Keçisi, Balık burcu ve uğurlu Jüpiter arasındaki kozmik ittifak sayesinde insanlar bugün sizi duyacak. İyimserlik ve pozitifliğin şu anda bulaşıcı olduğunu göreceksiniz; bu, özellikle başkalarının size inanmasına ve sizi desteklemesine ihtiyacınız varsa, kişisel hedeflerinizde ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir. Öğleden sonra Luna, kaderin düğümlerine yön verirken vizyon sahibi Neptün’e yakınlaştığında, gelecek için bir resim çizme şansınız olacak. Büyü saati yaklaştıkça ve ay yoğun Plüton’a bir öpücük gönderirken derin sohbetler gerçekleşebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.