Oğlak Burç Yorumları 3 Mart 2022

Oğlak burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 3 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşler bugün yapışkan, ancak iyi bir şekilde değil. Para size yapışmaz, sadece başkalarının argümanları ve aptal fikirleri. Olayları perspektif içinde tutmaya çalışın ve bağıran bir eşleşmeye kapılmayın.


3 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Görüşlerinizi bugün özgürce paylaşın – kimsenin ayağına basmaktan çekinmeyin.


3 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Herkes büyük bir oyundan bahsedebilir sevgili Oğlak, ama sen herhangi biri değilsin. Neyse ki, Balık ayı Venüs, Mars ve Plüton ile tatlı bağlantılar kurduğundan, sözlerinizin gerçek ağırlığı olduğunu kanıtlama şansınız olacak. Size yöneltilen herhangi bir inançsızlık, bahsettiğiniz fikirler gerçeğe dönüştükçe çözülmeye başlayacaktır. Bu, aynı zamanda, tezahür oyununuz oldukça etkileyici olacağından, evrene hangi konuda yardıma ihtiyacınız olduğunu söylemek için mükemmel bir zaman. Akşamın ilerleyen saatlerinde, ay ateşli Koç burcuna geçerken bir değişim hissedeceksiniz ve bu da odağınızı evdeki konulara yönlendirmeniz için size ilham verecek.


3 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kötü benliğinle devam et, Oğlak. Şu anda gözeneklerinizden yayılan baştan çıkarmanın miktarını inkar etmek yok ve bunların hepsi, burcunuzdaki ısıyı yükselttiği için bugünün için için yanan Venüs-Plüton birleşimi sayesinde. Ölümcül cazibe? Aşk tanrıçası ve yeraltı dünyasının efendisi söz konusu olduğunda asla asla deme. “Operadaki Hayalet”in Cristine’e olan yasak aşkına benzer şekilde, inkar edilemeyecek bir tür güç yayıyorsunuz. Ve ay iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinizi ateşlerken, siz de konuşmaktan korkmuyorsunuz.


3 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay Kova burcundan şefkatli Balık için ayrılırken odak, güvenlik ve para duygunuzdan uzaklaşır. Oğlak, iş hakkında veya iş arkadaşlarınızla sohbet ederken biraz daha açılmak isteyebilirsiniz. Luna biraz huysuz hissediyor, bu da bugün savunmasız hissedebileceğinizi ima ediyor. Aklında işle ilgili bir şey varsa, güvendiğin birine güven. Meslektaşlarınızı daha iyi tanımak için bir fırsat olabilir, bu nedenle birbirinize açılmak için ay ışığını kullanın. Konfor alanınızın dışında olabilir, ancak yine de buna değer!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.