Oğlak Burç Yorumları 25 Mart 2022

Oğlak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 25 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayatınızda çok fazla şey mi var – ya da yatak odanızın zemininde çok fazla şey mi var? Hepsini süpürün ve ihtiyacınız olmayan şeylerden kurtulun.


25 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Lezzetli bir macera düşünüyorsanız, yakında bir plan üzerinde ilerlemelisiniz!


25 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken, şifalı asteroit Chiron ile sert bir bağlantı kurarken, yatakta kalma isteği duyabilirsiniz. İşyerinde hasta bir gün geçirebiliyorsanız, özellikle nadiren kendi ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koyuyorsanız, aramak için iyi bir zaman olabilir. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna, haritanızın kendini ifade etmeyi ve eğlenceyi yöneten bölümünü harekete geçirerek devrim niteliğindeki Uranüs’e bir öpücük gönderdiğinde daha çok kendin gibi hissedeceksin. Bu enerjiyi, özellikle kendinizi çok yorgun hissediyorsanız, biraz stres atmak için bir bahane olarak kullanın.


25 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başkaları için ortaya çıktığında, kendin için de ortaya çıkıyorsun, Oğlak. Ve bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor, ancak önümüzdeki iki gün boyunca burcunuzdan geçecek. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu ay geçişi sizi eşinizin ihtiyaçlarına daha açık hale getirir, ancak aynı zamanda bir yakalama var. Ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek, bu nedenle kendinizi duygusal olarak ifade etmekte ve/veya savunmasız durumdaysanız, bu bilinecektir.


25 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kim olmak istiyorsun, Oğlak? Son dördün burcunuza göz atarken, gerçek sizi kucaklamak için ilham alabilirsiniz. Her zamankinden daha güçlü ve olgun bir şekilde ortaya çıktıkça profesyonelliğiniz gelişiyor. Hızlanmak için ay enerjisini kullanmanız gerekebilir, bu da konfor alanınızdan uzaklaşmak anlamına gelir. Muhtemelen daha olgun görünmek için neye ihtiyacınız olduğunu veya neyi değiştirmek istediğinizi zaten biliyorsunuzdur. Bu nedenle, olmayı arzu ettiğiniz profesyonel olabilmeniz için Ay evresini harekete geçme zamanı olarak kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.