Oğlak Burç Yorumları 24 Mart 2022

Oğlak burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 24 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sadece arkanıza yaslanın ve iyi vakit geçirin, bu bazı sorumlulukları atlamak anlamına gelse bile. Yarın hala orada seni bekliyor olacaklar.


24 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün şefkatli yanınızın ortaya çıkmasına izin verin ve bunun ne kadar güçlendirici olabileceğini hissedin.


24 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, tüm gözler üzerindeymiş gibi hissedebilir. Ay sizin burcunuzda olduğuna göre kendinizi normalden daha savunmasız hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın görünüşünüzün bazı yönlerini normalden daha fazla fark ettiğini hissedebilir veya nasıl göründüğünüz konusunda daha bilinçli hissedebilirsiniz. Neyse ki, ay bilgisi, neyin işe yarayıp neyin yaramadığına dair ipuçlarını yakalamak için mükemmel olabilir. Örneğin, iş için neye aksesuar ekleyeceğiniz ve hatta iş yerinizde kendinizi nasıl konumlandıracağınız konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir.


24 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Yay burcundaki Ay iletişimsel Merkür ile sert bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah sözlerine dikkat etmen gerekebilir. Bu enerji, arkadaşlarınız veya iş arkadaşlarınız tarafından rahatsız olmanıza neden olabilir, bu da güne sessiz bir şekilde yaklaşmanın en iyisi olabileceği anlamına gelir. Neyse ki, bu öğleden sonra ay burcunuza doğru ilerlerken ve bu AM kozmik yolunuzda ortaya çıkan tümsekleri yumuşatırken çok daha iyimser ve kendiniz gibi hissedeceksiniz. Bu titreşimleri, önümüzdeki birkaç gün boyunca, özellikle de kişisel veya profesyonel hedefleri beslemeye gelince, kendinizi ilk sıraya koymak için bir bahane olarak kullanın.


24 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geri çekilmek ve enerjinizi yeniden doldurmak için biraz zaman ayırın, Oğlak. Bekar veya evli, hak ettiğiniz bir yalnız zaman veya belki de biraz ruh arayışı havasında olabilirsiniz. Ne de olsa ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi yönetir, böylece bu molayı tatlı turtanızla birlikte verebilirsiniz. Yakalayış? Ay, iletişim, düşünce süreci ve anlık değiş tokuşlardan oluşan üçüncü eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Merkür ve Neptün ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek, kafa karışıklığı ve hatta belki de biraz beyin sisi yaratacak. Bir molaya ihtiyacın var ve sorun değil.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.