Oğlak Burç Yorumları 23 Mart 2022

Oğlak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 23 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün düşünebildiğin tek şey ailen. Geçen gün kitapçıda tanıştığınız kişiyi düşünmeyi tercih etseniz bile, bazen hayatınızı tüketmenin bir yolu vardır.


23 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Mükemmel olmadan da iyi olabilirsiniz – bugün biraz özensiz olmanıza izin verin.


23 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde duygusal zekanızı şımartın, Oğlak. Tipik olarak, her gün çok çalışmaya öncelik veren oldukça ciddi bir Satürn burcusunuz. Ancak Balık burcundaki Merkür kavuşumu Neptün, iş gününüze kolay bir yaklaşım benimsemenizi teşvik ediyor. Birbirinize sıkı sıkıya bağlı gruplarınıza liderlik etmeye çalışmak yerine, onlara açık olun. İş yerinizde lider olmak aynı zamanda aktif bir dinleyici olmaktır. Kavuşun şefkati zahmetsiz olduğundan, bu enerjiyi iş arkadaşlarınızla veya hatta güvenilir bir sırdaşla çalışırken bir anlık savunmasızlık yaşamak için kullanın.


23 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah sakinliğe eğilmek için biraz zaman ayırın, Yay burcu şifalı asteroit Chiron ile bağlantı kurarken, merkezinize dokunmanızı istiyor. Bu titreşimler ruhunuza huzur ve şifa getirebilir, ancak içeri girmeye istekli olmanız gerekir. Bu öğleden sonra Luna tutkulu Mars’a bir öpücük gönderip sizi iradenizle yeniden bağdaştırırken sizi engelleyen davranış kalıplarından kurtulma fırsatınız olacak. Bu enerjiyi, özellikle geçmişte kendinizi geride tutmaktan suçlu bulduysanız, kişisel önceliklerinize yeniden bağlanmak için kullanın.


23 Mart 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, bir mola vermek, olaylara farklı bir perspektiften bakmanıza yardımcı olabilir. Bekar? Belirli bir aşk ilgisi hakkında ikinci düşünceleriniz varsa veya şu anda sadece derin bir iç gözlem içindeyseniz, Luna’nın Yay (kapanış, rüyalar ve gizli gündemlerle dolu onikinci eviniz) boyunca yaptığı yolculuk sizi bundan bir adım geri atmaya çağırıyor. günlük kaos, böylece dinlenip enerjinizi yeniden şarj edebilirsiniz. Bu, özellikle Ay’ın Kova’daki Mars ve Venüs’e altmışlık açısı düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü duygusal istikrarınızdan genel güvenlik duygunuza kadar her şeyi teşvik eder.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.