Oğlak Burç Yorumları 21 Mart 2022

Oğlak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 21 Mart 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 21 Mart 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kağıt üzerinde oldukça ikna edicisiniz ve oldukça açık sözlüsünüz. Ama kim olduğunu bildiğin an, kekeleyen bir karmaşaya dönüşürsün. Belki de düşüncelerinizi bir nota yazmalısınız.


21 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu projede ilerlerken, nihai hedefe odaklanın. Gözlerini ödülden ayırma.


21 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu zamanda sosyal ağlarınız söz konusu olduğunda ekstra seçici davranıyorsunuz ve hepsi için için yanan Akrep ve onbirinci eviniz dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu ile ayın yolculuğu sayesinde. Kolunda tam olarak ne var, Oğlak? Dışarı çıkıp seçeneklerinizi keşfetmekten korkuyor musunuz? Ay’ın haritanızın bu alanından geçişinin ortasında, Luna, istikrar arayan ikinci konfor eviniz aracılığıyla Kova’da Mars ve Venüs ile yüzleşecek ve ilk elden gördükleriniz ile henüz deneyimlemedikleriniz arasında sürtüşme yaratacak. Denemeden asla bilemezsin.


21 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmanın nereye gidebileceğini gör, Oğlak. Merkür, Jüpiter ile duygusal ama sanatsal Balık burcunda bugün kavuştuğunda, konuşma gelgit olabilir. Siz ve bir iş arkadaşınız, potansiyel olarak iş hakkında daha açık uçlu bir sohbete yol açan yaratıcı fikirlerle oynayabilirsiniz. Beklenmedik paylaşımlarla iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizi derinleştirebileceğiniz için, savunmasız bir geçiş bile olabilir. Sonunda, güvenilir bir sırdaşla iş stresleri hakkında açabilirsiniz. Ne olursa olsun, konuşmaların bunaltıcı hale gelmemesi için duygusal sınırlarınızı hatırlamaya çalışın.


21 Mart 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah sosyal medya varlığına kendini fazla kaptırmamaya çalış, yoksa egona zarar verebilirsin. Ayrıca, bir arkadaşınız veya sevdiğiniz kişi mesajlarınıza hemen yanıt vermezse stresinizi izlemeli ve bu sabahın birçok insan için zor olacağını ve bunun muhtemelen kişisel olmadığını unutmamalısınız. Neyse ki, Akrep ayının Jüpiter ve Merkür ile tatlı bağlantıları paylaştığı öğleden sonra enerji daha hafif hale gelecek. Bu kozmik iklim, sosyal hayatınıza daha fazla aktivite getirecek ve günün erken saatlerinde mücadele ettiğiniz endişeleri yatıştıracak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.