Oğlak Burç Yorumları 19 Mart 2022

Oğlak burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 19 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 19 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu şemadan istediğinizi alacağınızdan emin olun. Bu kişi tamamen konuşuyor mu? Yoksa onlara inanmak için zorlayıcı bir neden var mı? Sadece böyle şeyler hakkında akıllı olmak istiyorsun.


19 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün uygunsuz bir hediye alırsanız, nazik olun. Düşünce gerçekten sayılır.


19 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Terazi ayı, Merkür, Jüpiter ve Neptün arasındaki bir dizi dengesiz yön sayesinde, çalışma haftasındaki sorunlar hafta sonuna kadar ruhunuzu rahatsız etmeye devam edebilir. Ne yazık ki, izin gününüz olması gerektiğinde profesyonel işlerle uğraşmak zorunda kaldığınızı da fark edebilirsiniz ve bu da sizi kişisel dengenizden uzaklaştırabilir. Neyse ki, bu öğleden sonra ayın Satürn ile destekleyici bir bağlantı paylaştığı ve profesyonel sınırlar belirlemenize yardımcı olduğu zaman, zen’inizle yeniden bağlantı kurma fırsatınız olmalı. Bu aynı zamanda kendinize biraz lüks davranmak ve yaptığınız tüm sıkı işler için kendinizi ödüllendirmek için iyi bir zamandır.


19 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir, ancak Kova’daki Venüs-Satürn ile güçlerini birleştirirken, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygularınızı harekete geçirmeye devam edecektir. Oğlak, bekar veya zaten alınmış, bu zamanda, yani değer sistemleriniz ve erken yetiştirilme ile ilgili olarak, büyük olasılıkla derin bir iç gözleme katılıyorsunuz. Ne de olsa, içinde büyüdüğünüz ortam, nihayetinde sizi şekillendiren ve ilişkilerinize yansıyan şeydir. Ancak günümüzün elektrikli Venüs-Uranüs karesi sizi konfor alanınızdan çıkmaya ve çizgilerin dışına çıkmaya çağırıyor.


19 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fiyatın nedir, Oğlak? Kova’daki Venüs beklenmedik bir bolluk ile para ve güvenlik sektörünüzü süslediğinden, kendinizi inanılmaz şanslı sayın. Şansın birçok yönden size gelmesiyle, Venüs Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında bugün beklenmedik bir fırsat karşınıza çıkabilir. Kazanabileceğiniz bir tutku projeniz veya yeteneğiniz varsa, işlerde bir taahhüt olabilir. Birisi, tutkunuzu sıfıra indirebilecek bir taahhüt, girişim veya iş ilişkisi önerebilir. Ancak birkaç cazip seçenek olabileceğinden beklemeniz gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.