Oğlak Burç Yorumları 17 Mart 2022

Oğlak burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 17 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen geleceğe dair bir şeyler görebiliyor musunuz, yoksa bunun sadece bir temenni mi olduğunu söylemek zor. Her iki durumda da, gözünüz ödülde ve bu, yolda kalmanıza yardımcı olacak.


17 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kollarınızı sıvamaya ve işleri yoluna koymaya hazırsınız – başlama zamanı!


17 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah bilgece bir bilgelikle konuşacak, Başak ayı felsefi Jüpiter ile bağlantı kurarak üçüncü ve dokuzuncu evlerinizi harekete geçirecek. Bu titreşimler ayrıca sezginizin yükselmesine neden olacak ve ailenize ve arkadaşlarınıza derin tavsiyeler vermenize yardımcı olacaktır. Ancak cadılar bayramı yaklaşırken ve dolunay gökyüzünde kendini gösterirken ruhunuza odaklanırken içeri girmenin yollarını aramalısınız. Bu titreşimler, içinizde ve çevrenizde var olan yaşam gücüne erişmenize yardımcı olacak ve size ruhsal merkezinizi ve bağlantı duygunuzu kucaklama şansı verecek.


17 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcundan geçen haberci Merkür ve merak uyandıran üçüncü iletişim eviniz ile, olaylara yalnızca empatik bir yerden yaklaşma eğiliminde değilsiniz, aynı zamanda yakın çevrenize inanılmaz derecede açıksınız. Oğlak, buna romantik alışverişleriniz ve çapkın karşılaşmalarınız dahildir. Her ne kadar telaşlı Başak ayı dokuzuncu inanç evinizi ve inanç sistemlerinizi ateşlerken, belirli bir senaryonun arkasındaki “gerçeği” aşırı analiz ediyor olabilirsiniz. Başka bir notta, diğerleriniz, size ilettikleri mesajlara rağmen, sizden uzaktaki biri hakkında doğuştan gelen bir içgüdüye sahip olabilirsiniz.


17 Mart 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlham her an her yerde herkesle gelebilir, Oğlak! Son zamanlarda, Balık burcundaki Merkür, sihrini birbirine bağlı topluluklardaki konuşmalarınızda kullanıyor. Bazı iş arkadaşlarınızla yakınlaşmış veya aydınlatıcı sohbetler yapmış olabilirsiniz! Merkür bugün Boğa burcunda Uranüs ile altmışlık açı yaptığından, beklenmeyeni beklemelisiniz. Bu güzel altmışlık, sizi işinize taşıyabilecek yeni fikirler veya inanılmaz bir kıvılcım uyandırabilir. Meslektaşlarınızın söyleyeceklerine açık olun çünkü basit bir konuşma beklenmedik, hatta inanılmaz bir beyin fırtınası oturumuna yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.