Oğlak Burç Yorumları 15 Mart 2022

Oğlak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 15 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 15 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gitme zamanı, millet. Haftalar, aylar veya yıllardır çok dikkatli bir şekilde planladığınız o hareketi yapın. Her şey istediğiniz gibi gitmek üzere programlanmıştır, bu yüzden korkunuzu yutun.


15 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, sizi hayatınızda geri tutan ne varsa ortadan kaldırmanız gerekiyor — temiz ev.


15 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Aslan burcunun yönetici gezegeniniz olan Satürn ile karşı karşıya geldiği bu sabah, hava çok yoğun olacak. Atmak için çok çalıştığınız temellerin saldırı altında olduğunu hissedebilir, kendinizi ve hayatınızı bir arada tutmak için çabalamanıza neden olabilirsiniz. Ne yazık ki, Luna kaderin düğümleriyle zorlu bir t-kareye girerken bu öğleden sonra daha sert bir enerji gelecek. Arkadaş çevrenizdeki drama, alanınıza daha fazla karışıklık eklemekle tehdit edebilir, bu da yönünüze gereksiz gölge düşürmeye çalışan herkesle çizgiler çizmenizi önemli hale getirir.


15 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Verecek çok sevgin var ama yine de kendini tutuyorsun, Oğlak. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, canlı Aslan ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizdeki ayın yolculuğunun, aşk hayatınızda duygusal yakınlık ve daha fazla yoğunluk arzusuna ilham verdiği bir sır değil. Ama gezegen hükümdarınız Satürn ile karışımda… o kadar da değil. İstikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize yapı getirerek, bağlantınızın tutkulu zirvelerini keşfetmek ve yaklaşımınızla sağlam durmak arasında parçalanmış hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.