Oğlak Burç Yorumları 13 Mart 2022

Oğlak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 13 Mart 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 13 Mart 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mart 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Enerji seviyeniz tekrar yükselir – dışarı çıkın ve aptal olun. Oyunculuğunuzu paylaşın.


13 Mart 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Güce susamış biri sizi bugün planlarına dahil etmeye çalışabilir.


13 Mart 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah duygularınız derin olacak, özellikle Yengeç ayı yoğun Plüton ile karşı karşıya geldiğinde, kalp meseleleri söz konusu olduğunda. Bu titreşimler sizi özünüzden vuracak ve bu da ilişkinizi derinleştirebilir veya dağılmasına neden olabilir. Aşk hayatınızda nasıl ilerleyeceğinizden emin değilseniz, kendinize geçici bir geri adım atma izni verin, böylece düşüncelerinizi toplayabilir ve duygularınızı düzenleyebilirsiniz. Neyse ki, bu öğleden sonra ay sıcak Aslan burcuna geçtiğinde hava daha hafif olacak ve size kalbinizle barışma şansı verecek.


13 Mart 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kontrolünü nerede aşırı zorluyorsun, Oğlak? Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan kozmos, yaklaşımınızla sizi biraz daha yumuşak ve daha şefkatli olmaya çağırıyor. Bu, elbette, aşk ve romantizm söz konusu olduğunda kendinize duyduğunuz şefkati de içerir. Bununla birlikte, zorluk, potansiyel olarak, önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla hassas Yengeç boyunca ayın yolculuğundan kaynaklanabilir, çünkü aynı zamanda burcunuzdaki güç merkezi Plüton’a karşı bir muhalefet yapacaktır. Gölge tarafınız aydınlanıyor, ancak Luna’nın güneşle ve Neptün’ün Balık’taki üçgen açısı, kendinizi aldatmanızın nedeni olabilir.


13 Mart 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yürekten konuş, Oğlak. Satürn tarafından yönetilen bir burç olsanız da, zamanı geldiğinde şaşırtıcı derecede yumuşak olabilirsiniz. Bu nedenle, bugün Balık burcundaki Neptün güneş kavuşumu, işyeri diyaloglarınıza daha nazik bir yaklaşım benimsemeniz için size ilham verebilir. İş arkadaşlarınızla bağlantı kurma veya hatta profesyonel stres etkenleriniz hakkında açılma fırsatlarınız olabilir. Bağlantı sizi normalden biraz daha duygusal olmaya teşvik ediyor, bu yüzden ona yaslanın. Ancak Neptün’ün puslu enerjisinin potansiyel olarak biraz kafa karışıklığına neden olabileceğini unutmayın, bu nedenle aktif dinleme becerilerinizi kullandığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.