Oğlak Burç Yorumları 12 Mart 2022

Oğlak burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 12 Mart 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 12 Mart 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Etrafınızdaki herkes havalı şeyler hakkında gevezelik ediyor ama bu konuda hiçbir şey yapmıyor mu? İşte burada devreye giriyorsunuz. O zaman işlerin nasıl yapıldığını gösterin ve bir kahraman olacaksınız.


12 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dalkavukluk çok güçlü bir araçtır ve onu bugün kullanmaktan korkmamalısınız!


12 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir ilişkiniz varsa, Yengeç ayı uğurlu Jüpiter ile bağlantı kurduğundan, sevgilinize onları ne kadar sevdiğinizi göstermekten çekinmeyin. Aşk diliniz ne olursa olsun, ne kadar önemsediğinizi iletmenin yollarını aramalısınız, bu da bağlantınızı yeni zirvelere taşıyacaktır. Şu anda bekarsanız, bu enerjiyi özür dilemeden kendinizi sevmek için bir bahane olarak kullanın ve kendi ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılamaktan korkmayın. Güneş ve Neptün arasındaki kozmik bir ittifak sayesinde sözleriniz de belirli bir şiir düzeyi taşıyacak ve sesinizi kullanmanızı önemli kılacaktır.


12 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşka yaklaşımınız değişiyor ve sonuçların gerçek zamanlı olarak gerçekleştiğini görüyorsunuz. Sen gerçekten sihirbazsın, Oğlak. Ve ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, Jüpiter’in Balık’ta üçüncü iletişim ve düşünce sürecinizi kutsamasından daha hayırlı olan tek şey, taahhüt ettiğiniz yedinci eviniz aracılığıyla ayla uyumlu bir üçgende buluşacağı gerçeğidir. bugün bire bir ilişkiler. Sezginiz yerinde ve sonunda ona güveniyorsunuz. Harekete geçmeye hazır mısın? Birine nasıl hissettiğinizi söylemek kadar basit bir şey uzun bir yol kat eder.


12 Mart 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugün mesleki taahhütlerinizde epeyce değişiklik olabilir. Yengeç burcundaki ay, profesyonel yükümlülüklerinize, anlaşmalarınıza ve ilişkilerinize duygusal olarak yatırım yaptığında, her şeyi yapma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Ay Uranüs’ü Boğa’da altmışlık açı yaptığından, taahhütlerinizin birkaç yönünü bile ayarlayabilirsiniz. Belki de projelerinizi nasıl yürüttüğünüzü olumlu yönde etkileyebilecek daha yaratıcı bir süreciniz veya fikriniz var. Bunu yapmaya hazır hissediyorsanız, fikirlerinizi ortaya koymak için Güneş ve Balık’ta Jüpiter ile ay üçgenini kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.