Oğlak Burç Yorumları 11 Mart 2022

Oğlak burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 11 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 11 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Mevcut seçeneklerinizden sıkılmaya başlıyorsunuz, bu yüzden hepsini küçültün ve yeni başlayın. Ya da bu kadar acımasız olmaya dayanamıyorsanız, en azından birkaç yeni olasılık kazanın.


11 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

En değerli araçlarınızdan biri paslanıyor: içgüdünüz. Tekrar kullan!


11 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili deniz keçisi, bugün aşk havasında olacaksınız, çünkü Yengeç ayı haritanızın kalp meselelerini yöneten bölümünü aydınlatıyor. Ne yazık ki, Luna, Venüs ve Mars arasındaki dengesiz bir görünüm sayesinde, o özel kişiyle nerede duracağınız konusunda tam olarak emin olamayabilirsiniz. Neyse ki, bu enerji öğleden sonra daha sonra dağılmaya başlayacak, ancak bu zamanı kendinizi beslemenin ve yeniden inşa etmenin yollarını arayarak geçirmelisiniz. Akşamın ilerleyen saatlerinde, ayın öngörülemeyen Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaştığında eğlence sizi bulacak, ancak bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmak için konfor alanınızdan çıkmaya istekli olmanız gerekecek.


11 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, hedeflerinize odaklanma, azim ve disiplinle nasıl sebat ediyorsanız, bire bir ilişkileriniz de çalışmaya ihtiyaç duyar. Bu, özellikle aşırı duyarlı Yengeç ve taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla parıldayan ay ile düşünmek önemlidir. Bekar veya alınmış, şu anda özel birinin ihtiyaçlarını dikkate almaya teşvik ediliyorsunuz. Ancak aynı şekilde, önemli bir diğerinin masaya ne getirdiğini düşündüğünüz için bu tam tersi olabilir. Luna’nın Balık’ta Merkür ile yaptığı üçgen açı aynı zamanda zihniyetinizi ve iletişim tarzınızı da ön plana çıkaracak.


11 Mart 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin hakkında ne düşünüyorsun, Oğlak? Ay karşı burcunuzda olduğuna göre, Yengeç, profesyonel taahhütleriniz hakkında normalden daha duygusal hissedebilirsiniz. Luna, yükümlülüklerinize ve ilişkilerine bu sefer normalden daha fazla duygusal olarak yatırım yapıyor, bu da sizi biraz savunmasız hissettirebilir. Bir meslektaşınızla veya hatta bir anlaşma hakkında bir konuşma yapmak istiyorsanız, Balık burcundaki Merkür’ün ay üçgeni yardımcı olabilir. Profesyonel taahhütlerinizi şekillendirmek için aktif dinleme becerilerini kullanırken yürekten konuşmak en iyisi olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.